Twisto představilo mobilní aplikaci pro iOS i Android

1

Chcete objednávat z e-shopu, ale nechcete platit předem z vašich financí? Máte pár dní do výplaty a hodilo by se vám, aby za vás nákup uhradil někdo jiný a vy mohli zaplatit později? Služba Twisto toto vše zvládá, novinkou je uvolnění aplikace pro operační systém Android a iOS, díky které máte všechny vaše odložené platby pod palcem.

Už se vám jistě stalo, že jste měli zájem o zboží z vybraného e-shopu, avšak nechtěli jste platit předem. Mnohým se určitě stala i situace, kdy člověk pár dní před výplatou potřebuje větší nákup, ale zaplatit by mohl ideálně až později. Služba Twisto to vše umožňuje, navíc z pohodlí domova, bez zbytečných smluv a na pár kliknutí. Služba Twisto nově přichází s aplikací pro platformy Android a iOS, díky kterým máte všechny odložené platby jednoduše pod palcem.

Twisto

Aplikace kromě přehledu o Twisto účtu zjednodušuje platbu složenek a faktur, které nemají zákazníci v elektronické podobě a které je třeba vyfotit. Fakturu či složenku stačí vyfotit přes aplikaci a Twisto se již postará o platbu. Uživatelé aplikace v ní také naleznou měsíční přehledy svých plateb a získávají možnost si odložit měsíční vyúčtování. Mobilní aplikací Twisto reaguje na velkou poptávku mezi svými zákazníky.

Mezi výhody aplikace Twisto patří integrace služby plnapenezenka.cz, díky které získávají zákazníci Twisto slevu na svoje online nákupy. Aplikace také zjednodušuje platbu Twisto vyúčtování v hotovosti na terminálech Sazky, kdy s aplikací odpadá nutnost tisknout podklady k platbě na terminálech. Aplikace taktéž umožňuje uhradit měsíční vyúčtování platební kartou a její následné bezpečné uložení, aby zákazníci již nikdy nemuseli kartu znovu do platební brány opisovat. Nedílnou součástí je možnost odložení splatnosti vyúčtování v případě, kdy se platba zákazníkovi z jakýchkoliv důvodů zrovna nehodí. Celá aplikace klade důraz na přehlednost a intuitivní ovládání a nabízí majitelům Twisto účtů jasný přehled o jejich platbách.

Pokud vás služba Twisto zaujala, můžete se již brzy těšit na podrobný test.

Stáhnout Twisto

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: tisková zpráva