Bude iPhone Xs právě váš? Sledujte dnes od 14:00 naše vysílání na Instagramu

Bude iPhone Xs právě váš? Sledujte dnes od 14:00 naše vysílání na Instagramu
  • Již dnes se dozvíte, zda-li jste špičkový iPhone Xs vyhráli právě vy
  • Stačí si zkontrolovat e-mailovou schránku a naladit si nás od 14:00 na Instagramu

V naší poslední soutěži jste mohli hrát o špičkově vybavený iPhone Xs. Jedinou podmínkou byla registrace do Twista. Twisto je platební appka, která zjednodušuje nakupování a platby. Na internetu umožní nakoupit na jedno kliknutí bez nutnosti opisovat údaje z karty a zaplatit až poté, co si zboží doma prohlédnete nebo vyzkoušíte.

K appce patří platební karta Mastercard, která v tarifu Premium nabízí nejvýhodnější (středový) kurz pro zahraniční platby a také praktický platební náramek. Využít můžete i funkci Snap, které vám ulehčí placení složenek a faktur jejich pouhým vyfocením, anebo Split, která vám zase pomůže snadno rozdělit společnou útratu s kamarády.

Apple iPhone Xs můžete získat díky mobilenet.cz a platební appce Twisto

V základním tarifu je Twisto navíc zdarma. Pokud své nákupy uhradíte včas, nezaplatíte ani korunu navíc.

Do naší velké vánoční soutěže se mohl zapojit každý, kdo ještě nebyl do služby Twisto registrován. Naší soutěže se zúčastnilo několik desítek soutěžících, za což jsme velice rádi.

Jak se dozvím, jestli jsem vyhrál?

Je to jednoduché. Stačí si zkontrolovat e-mail, ve kterém již nyní (pokud se vaše registrace v Twisto povedla a byla uznána jako platná) naleznete e-mail s unikátním pořadovým číslem. Poté si stačí dnes (v sobotu 29.12) ve 14:00 hod. naladit náš instagramový kanál mobilenetcz, kde budeme od 14:00 hod. losovat z vánočního osudí jednoho výherce, respektive jedno číslo. Pokud to bude právě vaše, iPhone Xs je váš!

Výherce budeme kontaktovat hned po víkendu, abychom mohli domluvit předání výhry a další náležitosti. Držíme vám palce a nezapomeňte – online losujeme již dnes od 14:00 hod. na našem Instagramu!


Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!