Tomu se říká úspěch! Spotify má již 30 milionů předplatitelů

14

Oblíbená streamovací hudební aplikace nemá o uživatele nouzi, a to platí i o těch, kteří si hudbu předplácí. Zakladatel služby Daniel Ek se na svém twitterovém účtu pochlubil s 30 miliony předplatitelů, což není vůbec špatné číslo.

Spotify logo

Přes to, že Spotify šlape na paty Apple Music, kterému stačil pouhý půl rok, aby k používání nalákal 10 milionů předplatitelů, nevede si Spotify vůbec špatně. Zakladatel Daniel Ek se na twitterovém účtu pochlub již se 30 miliony předplatitelů. Ve srovnání s červnem minulého roku si tak Spotify polepšilo o 10 milionů a oproti stejnému období v roce 2014 o celkem 20 milionů platících zákazníků. Nutno ale říci, že Spotify funguje mnohem déle než služba Apple Music, která byla spuštěna teprve 30. června minulého roku.

TIP: Apple Music dohání Spotify, má už 10 miliónů předplatitelů

Celkový počet uživatelů Spotify se šplhá až k 75 milionům uživatelů, pokud je z toho tedy 30 milionů předplatitelů, pak je to pro službu velký úspěch. Nejvíce uživatelů pak používá službu na operačních systémech Android a iOS.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, twitter.com

Diskuze ke článku
jirka
kdo si něco předplácí tak je hloupej a línej, už 15 let je tendence se všech předplacených a nově i módních služeb zbavovat, ať je to rudý právo, invogue.cz, motejlek.com nebo spotify, kdo umí používat svobodný internet žádné takové rádoby služby nepotřebuje
ndnf
momentalne vo vlaku z intraku pocuvam spotify bez predplatenia..tento mesiac cez spot 2.5gb. pustim playlist a pocuvam vkuse aj dve hodky nevidim dovod si zatial platit
Filip
Ještě aby ne, když Spotify teď mělo tu akci 2 měsíce za 2 dolary, taky jsem si to koupil. To ale neznamená, že mají 30 milionů skutečných předplatitelů, co platí plnou (desetinásobnou) cenu. To číslo bude reálně mnohem nižší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze