Přežití na tajuplné planetě a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Přežití na tajuplné planetě a další skvělé hry zdarma
  • Ankora je kouzelná planeta plná roztomilých tvorů, ale také nebezpečí, dovede přežít a vrátit se na rodnou planetu?
  • Jako krásná vesmírná ryba proplujeme vesmírem, proběhneme se v retro animáku a rozstřílíme nějaké melouny
  • FreeBox je pravidelný seriál, který vám každý pátek přináší zajímavé hry zdarma

Minulý týden jsme začali velkým akčním RPG, takže tentokrát navrhuji zvolnit. Začneme hrou, která se na první pohled nezdá, ale nabízí unikátní zábavu v hezkém provedení. Hlavně se od ní nebudete moci odtrhnout. Pak se jako ryba vydáme do vesmíru sbírat hvězdy. Takže nic neobvyklého. Také se staneme hrdinou starého animáku a rozstřílíme několik melounů. Prostě FreeBox, jak se patří. Čtyři hry zdarma, pro Android i iOS. Pojďme na to.

FreeBox #218 – skvělé hry zdarma

Ankora

Ankora má možná na první pohled dětskou atmosféru, ale nabízí opravdu hutnou hratelnost. Jako roztomilá vesmírná průzkumnice havarujete na neznámé planetě. Na ní najdete život, spoustu příběhů a hlavně naději na návrat domů. Cestujete po planetě, sbíráte a těžíte materiály, tvoříte nástroje a snažíte se neumřít hlady. Takže ano, je to survival hra s chytře udělanou mapou a celou řadou možností.

Ankora

Stáhnout Ankora

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Super Starfish

Na první dobrou bych řekl, že Super Starfish je další postřehovou hrou. Jsou to však detaily, které z ní dělají nadprůměrný počin. Zpracování je naprosto fantastické. Hlavně mě stále baví všemožné efekty, kdy vesmír dostal doslova tekoucí nádech. Během hraní sbíráte hvězdy, mušle a vyhýbáte se překážkám všeho druhu, třeba planetám. Získáváte také nové ryby a plníte úkoly.

Super Starfish

Stáhnout Super Starfish

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bendy in Nightmare Run

Hráli jste příběhovou počítačovou adventuru s Bendym? Ta je vskutku populární a veze se na retro vlně. Tato mobilní hra přináší rychlejší hratelnost, ve které prcháte před zlými záporáky. Na rozdíl od běžných běhaček máte celou řadu možností, jak s protivníky bojovat. Úrovně jsou navíc rozdělené na kapitoly, pokaždé plníte tři úkoly a snažíte se získat co nejvíc bodů.

Bendy

Stáhnout Bendy in Nightmare Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Double Guns

Vůbec nejjednodušší hru si dnes nechávám na konec. Jedná se o jednu z mála Ketchapp her, ve kterých potřebujete pro ovládání dva prsty. Střílíte rovnou ze dvou zbraní a snažíte se předmět rozstřílet tak, aby co nejdéle zůstal na obrazovce a nevyletěl pryč. Zprvu to bude snadné, čím více zásahů ale předměty vydrží, tím větší problémy budete mít.

Double Guns

Stáhnout Double Guns

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze