TicWatch Pro 3 oficiálně: moderní Snapdragon 4100, Wear OS a dlouhá výdrž

16
TicWatch Pro 3 oficiálně: moderní Snapdragon 4100, Wear OS a dlouhá výdrž
Fotografie: TicWatch
  • Hodinky na jedno nabití vydrží pracovat až 45 dní
  • Procesor doplňuje 1 GB RAM a 8GB úložiště
  • Nechybí NFC, senzor měření SpO2, zvýšená odolnost IP68 nebo GPS

Značka Mobvoi na mobvoi.com představila nové chytré hodinky TicWatch Pro 3, které se chlubí výkonným procesorem, velkou baterií a pokročilými zdravotními funkcemi.

TicWatch Pro 3 pohání Wear OS od Googlu, kterému dělá společnost moderní Snapdragon Wear 4100. Jedná se o nejnovější čipset od Qualcommu určený pro chytré hodinky, který by měl nabídnout až o 85 % vyšší výkon oproti předchozí generaci. Díky tomu by měl být chod hodinek maximálně plynulý, čemuž nasvědčuje i přítomnost 1 GB RAM a 8GB úložiště. Displej má uhlopříčku 1,4" a rozlišení 454 × 454 pixelů. Stále se pochopitelně jedná o kvalitní AMOLED obrazovku, kterou doprovází speciální sekundární černobílý panel s velmi nízkou spotřebou. Právě tento panel zajistí skvělou čitelnost i za přímého slunečního svitu.

Když si aktivujete černobílý displej v rámci režimu Essential, vydrží hodinky na jedno nabití pracovat až 45 dní. Díky 577mAh baterii však zvládnou i při standardním používání s AMOLED displejem bez nabíječky fungovat až tři dny, což je velmi solidní výkon vzhledem k použitému systému a hardwaru.

Nechybí SpO2 senzor ani odolnost IP68.

Hodinkám nechybí ani senzor SpO2 pro měření okysličení krve, monitoring srdečního tepu, stresu či hluku v okolí uživatele, podobně jako u Apple Watch. Jelikož se jedná o nejlepší hodinky z portfolia výrobce, je k dispozici i zvýšená odolnost IP68, NFC či GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Na další funkce se můžete podívat v přiloženém videu.


Rozměry hodinek činí 47 × 48 × 12,2 mm a hmotnost 41,9 gramů. Mobvoi TicWatch Pro 3 jsou prozatím dostupné na stránkách výrobce a také na Amazonu za 299 dolarů, tedy přibližně necelého 8,5 tisíc Kč i s daní.

Technické parametry Mobvoi TicWatch Pro 3

Kompletní specifikace
Konstrukce47 × 48 × 12,2 mm, 41,9 g, odolnost: IP68 / MIL-810G
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px), tvar: kruhový
SystémWear OS, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ?, NFC: ano
Chipset
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor577 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:40 hodin
Dostupnostzáří 2020, 8 500 Kč
Diskuze ke článku
Spytihněv Kvasnica
Spytihněv Kvasnica
Naposledy upraveno: 25. 9. 2020 21:36
Jsou to pravděpodobně asi nejlepší chytré hodinky hned po Samsung Galaxy watch 3 (Apple watch mají odporný vzhled), které jsou ale o dost dražší.
Václav Zetěk
Václav Zetěk
Mám verzi Pro 4g a jsem naprosto spokojený. Nechápu, jak si někteří recenzenti stěžují na nemožnost platby pomocí hodinek, když to není pravda 😉
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Chci aby to melo v tom essential rezimu alespon timer, stopky a budik. Ma? Nebo jsou tam jen picoviny? Byt 3 dny, tak je to stejne maximalni vysmech. Jeste me pobavi hodinky, kde pisou, ze monitoruji spanek a dokazou uzivatele vzbudit v idealni dobu ..... to me vzdy pobavi, kdyz vetsina takovyc hodinek musi byt pres noc na nabijecce:o) Hodinky musi vydrzet MINIMALNE 14dni, to je uplne nejmensi minimum, min by lidem nemeli vubec ani predstavovat na prezentacich, natoz to prodavat. To, ze jde jen o ve skutecnosti neprodejne koncepty, me vzdy utvrdi informace, ze to ma legracni 577mAh baterku (s kdovi jakou kapacitou) a 42g .... kdybysme vzali, ze jde o li-neco, tak by kapacita byly rovne 2Wh. Vzhledem k tomu, ze umi i 250Wh/kg, tak kdyby pridali 40g, aby to vazilo jako NORMALNI HODINKY, tak by mohli s prehledem pridat 10Wh, cimz by vydrz byla 6x vyssi, kdy by se dostaly na tech 14dni a tudiz by byly prodejne ...... proc to kurva nikdo neudela???????????????????
Arcturus
Arcturus
"kdyby pridali 40g" Tak přesně takto jednoduché to není... Proč to kurva nikdo neudělá? Protože jen málokdo chce na zápěstí, v tomto případě spíš už na krku, nosit budík...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze