Hodinky Mobvoi TicWatch přichází se spánkovým předplatným. V čem spočívá?

Hodinky Mobvoi TicWatch přichází se spánkovým předplatným. V čem spočívá?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nové předplatné obsahuje 50 speciálních skladeb, které uživatelům pomohou usnout
  • Ti zároveň získají detailní přehled o okysličení krve či srdečním tepu během spánku

Mobvoi je jedním z mála známějších výrobců, který ve svých hodinkách používá operační systém Wear OS od Googlu, jenž uživatelům nabízí široký výběr stahovatelných aplikací, včetně těch zaměřených na monitoring zdraví či sportovních aktivit. I přesto se však značka rozhodla představit nové předplatné zaměřené za pokročilý monitoring spánku. Od tohoto týdne tak bude možné v Mobvoi aplikaci aktivovat vylepšené sledování spánku s cenou 4,99 amerických dolarů měsíčně (tj. v přepočtu necelých 120 korun), v rámci „Early Bird“ nabídky je pak cena v přepočtu zhruba 80 korun měsíčně. A co všechno předplatné obsahuje?


V rámci zmíněné služby získají uživatelé přístup k 50 skladbám, které jim pomohou usnout (12 skladeb je však dostupných i bez předplatného, celkem tak budou mít k dispozici 62 skladeb), dále tzv. AI Sleep Insights v podobě nejrůznějších doporučení, jak optimalizovat kvalitu spánku, a také upozornění, abyste se drželi ideálního spánkového režimu (tj. například chodit spát pravidelně ve stejný čas).

Předplatitelé rovněž získají přístup k podrobným týdenním a měsíčním přehledům spánkových vzorců a možnost monitorovat během spánku minimální a maximální srdeční tep či data o okysličení krve. Nově představená služba je tak víceméně podobná předplatnému Fitbit Premium, jehož aktivací uživatelé rovněž odemknou pokročilé sportovní a zdravotní funkce i vylepšený monitoring.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze