Testujeme Sennheiser Momentum True Wireless 2. Co vás zajímá?

6
Testujeme Sennheiser Momentum True Wireless 2. Co vás zajímá?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Do redakce se nám dostala druhá generace čistě bezdrátových sluchátek Sennheiser Momentum True Wireless 2
  • Za 8 tisíc Kč nabídnou zajímavý design i špičkový zvuk

Do redakce nám dorazila druhá generace čistě bezdrátových sluchátek od Sennheiseru, model True Wireless 2. Už u první generace jsme byli spokojení se zvukem a designem, jak to tak po pár dnech testování vypadá, nová generace na tom bude opět o trochu lépe.

Design se od první generace příliš nezměnil, pro někoho tak mohou být stále poměrně velká. Na druhou stranou, do uší padnou velmi dobře. Pokud se budeme soustředit na vylepšení, zmínit musíme podporu ANC a Bluetooth 5.1, naopak ale ztratila podporu kodeku aptX Low Latency, vystačit si musíme s aptX. Vypnutí/zapnutí ANC a režimu průchodnosti můžete řídit jak pomocí dotykových ploch, tak skrze aplikaci Smart Control. Ta zpřístupní i ekvalizér, podobně jako u Momentum Wireless 3.

Sluchátka testujeme ve světlé variantě, k dispozici je i černá. Pouzdro zůstává látkové, ovšem okamžitého ušpinění se obávat nemusíte, látka má speciální povrchovou úpravu, takže kupříkladu kapky vody se okamžitě nevsají, ale spíše po povrchu sklouznou. Výdrž se zlepšila – původní generace vydržela zhruba 4 hodiny poslechu, nová generace vydrží zhruba 4,5 hodiny s aktivním ANC, bez ANC necelých 6 hodin, na deklarovaných 7 hodin jsme se bohužel nedostali.

Sluchátka i nadále testujeme, ptejte se prozatím na to, co vás zajímá.