Testujeme HTC Touch Pro, Samsung B2700 a další

4

Právě v těchto dnech testujeme špičkový komunikátor HTC Touch Pro, odolný Samsung B2700, LG KC550 a manažerskou Nokii E71. Své dotazy pokládejte během tohoto a příštího týdne v diskuzi pod článkem, máte-li o některý z uvedených přístrojů zájem.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


HTC Touch Pro

HTC Touch Pro disponuje špičkovou výbavou, která zahrnuje výsuvnou QWERTY klávesnici, dotykový 2,8" TFT displej s VGA rozlišením (640 x 480 px), 288 MB RAM paměti, 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem, GPS navigaci a další. Telefon běží na operačním systému Windows Mobile 6.1 a pro lepší ovládání pomocí prstů je k dispozici graficky zdařilé prostředí TouchFLO 3D. HTC Touch Pro je nejen výkonný, ale i pohledný smartphone, který svými křivkami může připomínat diamant.

TIP: Přečtěte si také preview HTC Touch Pro: když sen se stane skutečností


HTC Touch Pro - oficiální fotografie

Samsung B2700

Odolnost především, takovým heslem se řídí model B2700 od korejského výrobce. Přináší také kompas, krokoměr a výškoměr, dále pak 2 Mpx fotoaparát, displej s rozlišením 176 x 220 px, kamerku pro uskutečnění videohovorů a rychlá data.

TIP: Přečtěte si také preview Samsung B2700: s krokoměrem a zvýšenou odolností


Samsung B2700 - oficiální fotografie

LG KC550

LG KC550 je mobilní telefon výsuvné konstrukce s 5 Mpx fotoaparátem, 2,4" QVGA displejem, hudebním přehrávačem, FM rádiem a přítomností EDGE. Výbava je sice na úrovni střední třídy telefonů, avšak fotoaparát těžce z této skupiny mobilů vybočuje. Skvělá je i kvalita pořizovaného videa, a to až v rozlišení 720 x 480 px!

TIP: Přečtěte si také preview LG KC550: nejlevnější 5 Mpx na trhu ničí konkurenty


LG KC550 - oficiální fotografie

Nokia E71

Manažerská Nokia E71 běží na operačním systému Symbian S60 3rd Edition s Feature Packem 1. V její výbavě najdeme 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a LED diodou, GPS navigaci, bezdrátové Wi-Fi či prohlížeč dokumentů Office. Telefon nabídne Li-Ion baterii s kapacitou 1500 mAh.

TIP: Přečtěte si také preview telefonu a první dojmy


Nokia E71 - oficiální fotografie
Diskuze ke článku
Radka
Dobrý den, již se velice těším na zveřejnění Vašich testů o HTC Touch Pro. Než si tento skvělý přístroj pořídím, chtěla bych se o něm něco více dozvědět. Jakým způsobem se budou vkládat české znaky pomocí QWERTY klávesnice? Zajímaly by mne funkce z oblasti organizace času a kanceláře, mohli byste přiblížit práci s Office dokumenty a PDF prohlížečem? Jakou maximální velikost paměťové karty lze použít? Přiložíte k Vašim testům také video? Jistě bych nebyla jediná, kdo by toto velice ocenil. Předem děkuji za Vaše odpovědi na mé dotazy.
Michal
Dobrý den, pouze by mě zajímalo kdy se tento přístroj bude prodávat u O2.
Díky za případnou odpověd.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, jelikož testujeme verzi telefonu s angličtinou, která se v ČR neobjeví, pak vám nemůžeme zodpovědět, jak se budou vkládat české znaky skrze QWERTY klávesnici. Je dost možné, že půjdou vložit pouze pomocí virtuální klávesnice na displeji. Co se týče organizace, vše je při starém, nechybí tedy Office Mobile (Excel, Word, OneNote a PowerPoint), Adobe Reader LE, ZIP, záznamník, úkolovník, kalendář, poznámky a další. Maximální velikost paměťových karet výrobce neuvádí, záležet spíše bude na dostupnosti jednotlivých velikostí. Teoreticky by měla fungovat i paměťová karta microSDHC 32GB. Kompatibilita však prozatím není výrobcem oficiálně potvrzena. Jinak budeme se samozřejmě snažit, aby naši čtenáři našli v recenzi také video.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, o dostupnosti HTC Touch Pro u operátora O2 bohužel prozatím nemáme žádné informace. Nezbývá, než se zkusit obrátit přímo na jejich zastoupení či vyčkat na nabídku operátora v následujícím měsíci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze