Nokia E71: první dojmy z finské QWERTY manažerky

2

V redakci testujeme i dvojnici Nokie E66, krásku s QWERTY klávesnicí, E71. Ta se kromě vzhledu příliš neodlišuje od zmíněné kolegyně. Upoutalo nás stejné kovově lesklé a velmi tenké tělo. Zadní strana je osazena 3,2 Mpx fotoaparátem.

Displej položený na ležato, s rozlišením 320 x 240 px, nabízí pro práci dostatečný komfort. Chybí ovšem polohový senzor pro otočení obrazu, který u modelu E66 nalezneme. Stejně umístěné jsou i porty, nabíjecí v dolním levém okraji hrany, slot pro microSD kartu a vedle něho USB port na levé hraně, na pravé poté tlačítka hlasitosti a 2,5 mm Jack konektor pro připojení výrobcem dodávaných sluchátek v balení s telefonem, nebo některých vlastních. Horní hrana obsahuje tlačítko vypnutí/zapnutí telefonu, které poslouží i pro změnu používaného profilu, a reproduktor.

Součástí recenze, kterou očekávejte na začátku října, budou především dílčí rozdíly oproti modelu E66 s výsuvnou konstrukcí. Prostředí se zdá být ve všech směrech téměř totožné. Pokud by vás cokoliv zajímalo, chcete si tuto manažerskou placičku pořídit, pak neváhejte položit dotazy do diskuze.

Diskuze ke článku
Magdalena
Divím se,že pořád vynalézají nové a nové modely.Mobil s klávesnicí?
Já nevím,každému se něco líbí,ale podle mě by se to nemělo až moc přehánet.To už rovnou muzou zrusit počítače...
Karel Tobias
Dobry den.

Jelikoz Opera Mini je pro svoji datovou uspornost mym oblibenym webobym prohlizecem i na Symbianovskych telefonech, tak by me zajimalo, jak funguje na Nokii E71.

Konkretne by me zajmala:
- velikost nejmensiho fontu, ktery zobrazuje diakritiku (idealne screenshot)
- jak funguji klavesove zkratky

Dekuji, Karel

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze