Testujeme: HTC Legend, Emegeton Flexaret Mini, Sony Ericsson Zylo a další

V redakci pro vás právě testujeme nové mobilní telefony. Jde o androidí novinku HTC Legend, fotoaparát s mobilem Emegeton Flexaret Mini, navigační Nokii 2710 a Sony Ericsson Hazel, Zylo a X10 mini Pro.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

HTC Legend

Dalším zástupcem telefonů HTC s Aneroidem bude model Legend, který naváže na starší Hero. Vybaven by měl být verzí systému 2.1. Potěší kvalitní 3,2 palcový AMOLED displej, kvalitní fotoaparát či podpora multi-touch technologie.

TIP: přečtěte si také preview: HTC Legend: ve šlápějích Hrdiny


HTC Legend

Emgeton Flexaret Mini

Zajímavou novinkou je model Flexaret Mini. Po dlouhé době přináší vestavěný fotoaparát s 12 Mpx a 3x optickým zoomem. V ostatních ohledech se jedná o spíše podprůměrný telefon mající dotykový displej a základní výbavu.

TIP: přečtěte si jako tento foto-mobil fotí Podívejte se, jak fotí 12 Mpx Emgeton Flexaret Mini


Emgeton Flexaret Mini

Nokia 2710 Navigation Edition

Navigace v mobilních telefonech zažívá v posledních letech velký rozmach. Souvisí to jednak s velkými displeji a rychlými daty. Finská Nokia však představila velmi levný navigační mobil. Navigační program, držák i auto nabíječka. To vše za méně než 3500Kč!

TIP: přečtěte si také preview: Nokia 2710 Navigation Edition: levněji to už nejde


Nokia 2710 Navigation Edition

Sony Ericsson Hazel

Nový vysouvák od Sony Ericssonu rozšiřuje ekologickou řadu GreenHeart. Kromě ní vynikne neobvyklým zaobleným designem. Z výbavy osloví HSDPA, Wi-Fi a kvalitní 5 Mpx fotoaparát s autofocusem.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Hazel: ekolog na pochodu


Sony Ericsson Hazel

Sony Ericsson Zylo

Novým představeným Walkmanem je model Zylo. Opět se jedná o zaoblený slide, který zaujme velkým 2,6" displejem, velkou vnitřní pamětí, sociálními sítěmi a největším lákadlem je možnost přehrávat hudbu i ve formátu FLAC. Bohužel ho ale výrobce osadil konektorem Fast-portem.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Zylo: Walkman s nejlepším zvukem


Sony Ericsson Zylo

Sony Ericsson X10 mini Pro

Hledáte malý dotykový telefon s kvalitní výbavou? Že skoro žádné takové nejsou? To nyní změní trpasličí model od Sony Ericssonu s názvem X10 mini pro. V malém těle nabídnou GPS navigaci, Wi-Fi, 5 Mpx fotoaparát, rychlý procesor, operační systém Android nebo QWERTY klávesnici.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson X10 mini a X10 mini pro: trpasličí Android


Sony Ericsson X10 mini Pro
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze