Sony Ericsson Aspen, Spiro a Zylo v prodeji: známe ceny

Na český trh doputovaly tři nové telefony od Sony Ericssonu. Jde o model Aspen, který nabídne operační systém Windows Mobile a QWEERTY klávesnici a dvojici walkmanů Spiro a Zylo.

Sony Ericsson Aspen

Po dlouhé době tu máme Sony Ericsson s operačním systémem Windows 6.5.3, který kombinuje dotykový QVGA displej a plnohodnotnou QWERTY klávesnici. Je vybaven klasickými konektory a potěší i datová výbava zahrnující HSDPA i Wi-Fi. Spolehlivý pracovní telefon se nyní začíná prodávat za příznivou cenu 5790Kč.

Sony Ericsson Aspen zakoupíte v oficiálním e-shopu.



Sony Ericsson Spiro: nový levný Walkman

Na trh se také navrací řada Walkman. Nejlevnějším zástupcem je model Spiro, který v portfoliu Sony Ericssonu zaujme především přítomností konektoru 3,5 mm jack pro připojení libovolných sluchátek. Zbylá výbava odpovídá nižší ceně. Budete se muset smířit s absencí sítí UMTS či horším fotoaparátem, který nabídne rozlišení 2 Mpx. Startovací cena činí 2350 Kč.

Sony Ericsson Spiro zakoupíte v oficiálním e-shopu.



Sony Ericsson Zylo

Vybavenějším Walkmanem je model Zylo. Může se chlubit poměrně velkým 2,6 palcovým displejem či rychlými daty HSDPA a HSUPA. TAké vnitřní paměť 260 MB není běžná. Zajímavou novinkou je i podpora bezztrátového hudebního formátu FLAC. Nepříjemnosti by mohl způsobit obstarožní konektor Fast-port. Model Zylo může být váš za 3990 Kč.

Sony Ericsson Zylo zakoupíte v oficiálním e-shopu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze