Update Froyo 2.2 pro HTC Legend je venku

1

Konečně i majitelé výborně zpracovaného komunikátoru HTC Legend se dočkali updatu na verzi Froyo 2.2, která se v těchto dnech dostává mezi zákazníky v jednotlivých evropských zemích. Update bude dostupný skrze technologii OTA - prostřednictvím telefonu.

I když zákazníci HTC Legend čekali podstatně delší dobu, než tomu bylo u modelu HTC Desire, přeci jenom se dočkali. Slíbenou oficiální aktualizaci lze do telefonu stáhnout prostřednictvím technologii Over The Air (OTA), odpadá tak nutno kabelů, či použití počítače. Avšak je doporučováno, aby jste místo datových paketů operátora, využili bezdrátovou síť Wi-Fi. Update nemusí být v těchto dnech všude dostupný, dochází k jeho postupné distribuci. Ale jedná se o otázku několika dní, či málo týdnů.

HTC Legend
TIP! Přečtěte si recenzi kovového HTC Legend

Mezi hlavní klady nového updatu na Froyo 2.2 patří například instalace her a aplikací přímo na paměťovou kartu, také vyšší výkon, plnohodnotný flash 10.1 a další drobné změny. Až vaše mobilní zařízení zaktualizujete, nezapomeňte se podělit o vaše postřehy a dojmy s novým operačním systémem do diskuze zde.

Zkrátka nezůstanou ani majitelé HTC Wildfire, výrobce avizuje že i pro toto zařízení připravuje update na Froyo 2.2, ovšem termín vydání nespecifikoval.

HTC Wildfire
TIP! přečtěte si recenzi HTC Wildfire

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
marCZous33
Ja prave cekam na 2,2 pro WF. Dnes jsem se zaradoval, nabidlo mi to aktualizaci, ale je to 2,1 update 1 ... :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze