Telegram Messenger 3.5: vylepšené hlasové zprávy a další novinky

Telegram je stále oblíbenější alternativou komunikátorů, jako jsou WhatsApp, Viber nebo Messenger od Facebooku. Není se co divit. Funguje spolehlivě a rychle. Nyní dostává novou aktualizaci v čele s vylepšením hlasových zpráv a soukromých konverzací.

Telegram Messenger

Verze 3.5, která se včera objevila ke stažení, s sebou přináší mnoho novinek. Jednou z nich je i vylepšení hlasových zpráv. Ty mohou být nyní mnohem delší a nejen to. Aplikace pracuje i s gyroskopem a akcelerometrem, a pokud vám taková zpráva přijde, stačí přiložit telefon k uchu a zpráva se sama spustí. To samé platí, pokud chcete zprávu nahrát.

Vylepšeny byly i soukromé (tajné) konverzace. Jejich hlavní výhodou je kompletní šifrování a přítomnost autodestrukčního časovače. Nově přibývají sdílené nálepky a GIFy. Zlepšilo se i propojování náhledů a vizualizace. Pozadu nezůstávají ani přidávání takzvaných „Supergroups“, tedy obřích skupin, které mohou mít až tisíc členů. Administrátoři takových skupin mohou nově volit, kdo může přidávat nové členy, popřípadě nastavit, aby tato možnost byla udělena pouze jim samým.

Zajásat mohou u uživatelé iOS, kteří mohou přímo z galerie vybírat fotografie a obrázky a pohodlně je odtamtud sdílet rovnou s přáteli. Uživatelé iPadu mohou pomocí připojitelné klávesnice využít klávesové zkratky k procházení konverzací a odesílání zpráv.

Stáhnout Telegram Messenger

Google Play App Store Microsoft Store

Zdroje: androidpolice.com, telegram.org

Diskuze ke článku
Araj
Pro mě zatím nej messenger, škoda jen, že není tak rozšířený. Nevíc výhod vidím v multiplatformní funkčnosti, vč. PC a on-line verze v prohlížeči. A jak je v článku kompletní šifrování a autodestrukce...tak to má podle mě vypadat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze