TCL potvrzuje tiskovku na veletrhu MWC. Představí novinky TCL 10

22
TCL potvrzuje tiskovku na veletrhu MWC. Představí novinky TCL 10
Fotografie: tcl.com
  • TCL oznámilo svou tiskovou konferenci na 22. února
  • Definitivně tam představí novou řadu TCL 10
  • K vidění by měly být i novinky pod značkou Alcatel

TCL oficiálně oznámilo termín své tiskové konference na nadcházejícím veletrhu MWC 2020, jak informuje gsmarena.com. TCL si v Barceloně, kde se veletrh koná, rezervovalo 22. únor od 18:00 hodin středoevropského času. Co bude k vidění, již velmi dobře víme, neboť TCL ledacos naznačilo na nedávném veletrhu CES 2020.

TCL

Definitivně dojde k představení trojlístku TCL 10 Pro, TCL 10 5G a TCL 10L, kteréý byl částečně odhalen právě v Las Vegas. První jmenovaný smartphone bude mít zakřivený displej a zřejmě i Snapdragon 865. Modely TCL 10 5G a TCL 10L si vystačí s klasickým plochým displejem. Všechny telefony bude pojit sestava čtyř fotoaparátů na zadní straně. Je však pravděpodobné, že jejich funkce se budou lišit.

Kromě novinek od TCL budou jistě k vidění i nedávno představené Alcately. Pod touto značkou čínský výrobce odhalil nejen přírůstky v nejnižší řadě 1, ale také nižší třídu Alcatel 3L.

Diskuze ke článku
Carda
No to bude zase děravých nudloidních displejů s designem zad jako LG :D
Michal
Pochybuji, že TCL10Pro bude mít Snapdragon 865...
kleinak
Cardo, představ si, že by přestali dělat ty tvoje nudle o čem by jsi vlastně psal???? Však ty by sis něco našel, že??? Za mě - tohle je už moc, když přišla Nokia 9 s 5 čočkami fotoaparátu, to bylo kvílení, že je to hnus, že to není potřeba a najednou, Apple dělá indikčku, po nich se opičí Google, Samsung jich už bude mít také do 5ks a pojede to dál, za chvilku bude celá zadní strana posetá čočkami.
XYZ
Já nechápu, že zahodili značku Alcatel, respektive v ní dělají jenom lowendy a ve vyšších třídách se snaží prorazit pod neznámým TCL.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze