Tak to zamrzí. Herní Lenovo Legion Duel 2 v testu odolnosti křuplo

7
Tak to zamrzí. Herní Lenovo Legion Duel 2 v testu odolnosti křuplo
Fotografie: Lenovo
  • Herní Lenovo Legion Duel 2 má velmi osobitý vzhled
  • V testu odolnosti mobil nejprve nijak nezaostával
  • Pomyslný vaz mu zlomila konstrukce

Lenovo včera představilo očekávaný herní telefon Legion Duel 2, který má nekompromisní výkon a speciální úpravy právě pro nároky hráčů. Jde nejen o prostředí, ale například i o ovládání, chlazení či umístění čelní kamerky na bok. Mobil si vzal do parády JerrRigEverything, který je známý testy odolnosti.

Zpočátku to pro Lenovo vypadalo vcelku standardně. Displej je proti poškrábání odolný obdobně jako většina dnešní konkurence. Rámečky jsou kovové, tedy obtížně běžným způsobem poškrabatelné. Samotný displej prošel i ohněm, který přežije po dobu 33 vteřin. Poté již dojde k nevratnému poškození pixelů. Nadějný výsledek vzal za své až na závěr testu, který si můžete prohlédnout níže. Tehdy totiž Zack Nelson (autor kanálu JerryRigEveretyhing) zkoušel bytelnost konstrukce snahou o ohnutí, která v drtivé většině případů končí nezdarem, což je dobře. Bohužel u Lenova Legion Duel 2 došlo ke zlomení konstrukce, a to opravdu velmi rychle. Důvodem je rozdělení na tři části i symetrické umístění antén. Naopak čelní strana se sklem zůstává téměř nepoškozena, problém je tak v zadní straně.

Lenovo Legion Duel 2 512+16 GB

Rozměry176 × 78,5 × 9,9 mm, 259 g
DisplejAMOLED, 6,92" (2 460 × 1 080 px)
Fotoaparát64 Mpx
ProcesorQualcomm Snapdragon 888,
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor5 500 mAh
Diskuze ke článku
Martin (Superhuman)
Martin (Superhuman)
Zbytečnost, ten telefon má odolnost, jako nikdo nebude ohýbat si smartphone..
Mara Studna
Mara Studna
Někdy to opravdu vzbuzuje ůsměv,jak nějaký určitý telefon je masakrován v přímém přenosu,nicméně tady se ohalila velká slabina v konstrukci,kterou výrobce podcenil,nebo špatně řešil.Znám spostu lidí,co nosí telefon v létě v kapse a při ohnutí se pak telefon rozlítne-to není dobré.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze