Tajný Samsung GT-B7810: nabídne Android 4.0 a QWERTY

3

Zdá se, že Samsung zcela nezanevřel na modely s QWERTY klávesnicí. Alespoň v případě konstrukce s displejem na šířku a klávesnicí pod ním. Nový model přinese čtyřkový Android a známý design.

Ve druhé polovině roku 2011 Samsung představil modely Galaxy Y Pro a Galaxy M Pro. Druhý jmenovaný nesl označení GT-B7800. Tajný model, který unikl na fotografiích, má kódové označení GT-B7810. Mohlo by se tedy jednat o nástupce. Designem jsou si oba modely velice podobní. Na šířku umístěný displej neznámé úhlopříčky, tipujeme ji však do tří palců, nabídne velmi pěkné rozlišení 480 x 360 pixelů.

Samsung GT-B7810

Pokrok se koná i v případě operačního systému, i když bychom si dokázali představit více. Zatím to vypadá na přítomnost Androidu 4.0.4 Ice Cream Sandwich, nad kterým zřejmě bude bdít TouchWiz. O procesoru se bohužel zatím nic neví, ale starší model nabídl jednojádro s taktem 1GHz. Novinka by tedy mohla přidat. Nepříjemným překvapením je baterie s kapacitou pouhých 1200 mAh. To je méně než u předchůdce. V další výbavě nechybí Bluetooth 3.0, HSDPA, Wi-Fi se standardy b/g/n a podpora paměťových karet.

Více informací není známo. Tedy ani dostupnost a cena. Je však možné, že Samsung tento model představí na nějakém blížícím se veletrhu.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Tomáš
neviem ako vy ale ten galaxy Ch@t sa mi páči dizajnovo viac :)
Miloš
Jsem sám, kdo by chtěl v ČR kvalitně vybavený telefon v kombinaci android plus qwerty klávesnice? Tohle bude stejně zabité, jak první generace, o low-endu typu chat ani nemluvě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze