Tajné: iPhone 5 uniká na nových fotografiích

8

Spekulace o páté generaci iPhonu kolují internetem takřka neustále a až na výjimky nemá cenu se kvůli nim zbytečně rozrušovat. Po několika fotkách hliníkového zadního krytu, který prý patří novému iPhonu, se nám na oči dostávají o něco stabilnější důkazy o tom, jak by mohla nová generace vypadat.

Fotografie zobrazuje nejen předpokládaný iPhone 5 v celé své kráse, nýbrž jej také ukazuje vedle současného modelu iPhone 4S.

Hned na první pohled je tedy vidět o něco rozměrnější tělo, které musí větší displej. Všimnout si lze i lehce inovovaného designu, který kombinuje dva druhy černé barvy, sklo a černý hliník po stranách. Nelze říci, že by byl revoluční, ale minimálně trochu odlišný od předchozího modelu.

Vidět jsou také takřka totožné klávesy pro regulaci hlasitosti a zamykání obrazovky. Na zadní straně se pak honosí čočka fotoaparátu s LED diodou na přisvětlení. Dolní část nového iPhonu obsahuje nový, menší systémový port a byl sem přesměrován také konektor 3,5 mm Jack.

Předchozí uniklé fotografie konstrukce a zadního krytu

Zatím nelze s jistotou říci, že se opravdu jedná o reálné obrázky nového iPhonu, na první pohled ale vypadají dostatečně věrohodně. Na ověření si budeme muset ještě počkat, ať už na potvrzení výrobce (což se asi nestane), nebo rovnou na představení smartphonu, které se očekává v září společně například s iPadem mini.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petr
TRAPNY
patas
jestli apple přijde s tímhle :D tak se smíchy zadusím :D
carl
pane bože proč by apple měl dělat 19pinový konektor když 30pinový mají už 11 let a funguje bez problémú
LukasJ
No já nevím... za mlada jsem amatérsky lepil plastové modely, ale určitě vyšší kvality než je tohle :-) Pochybuji, že by někdo jako Apple tohle pustil do světa...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze