TAG Heuer chystá novou generaci chytrých hodinek na květen

Pokud chcete prestižně vyhlížející chytré hodinky se systémem Android Wear, můžete sáhnout po luxusních TAG Heuer Connected, jejíchž cena startuje na 1 500 dolarech. Hodinky jsou na trhu již více než rok, a proto bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme nástupce. Nyní se objevují první informace, které směřují představení na květen letošního roku.

Chytrým hodinkám se v poslední době moc nedaří, avšak luxus neomrzí nikdy. Zřejmě nejluxusnější chytré hodinky postavené na platformně Android Wear jsou více než rok staré TAG Heuer Connected, které se prodávají od 1 500 dolarů výše (zhruba 46 tisíc korun včetně DPH). Není však problém pořídit si i variantu s růžovým zlatem za 9 900 dolarů, tedy 305 tisíc. Prozatím se chytrých hodinek Connected prodalo 56 tisíc kusů, většinu prodejů tvořila základní a nejlevnější varianta s gumovým páskem. Původní odhady byly méně než poloviční (20 tisíc kusů), prodeje tedy příjemně překvapily.

TIP: TAG Heuer Connected oficiálně: nejdražší Android Wear

TAG Heuer

Inovované hodinky společnosti TAG Heuer nabídnou vylepšený displej, podporu GPS a také delší výdrž baterie. Hodinky pochopitelně dorazí s nejnovějším systémem Android Wear 2.0, který se představí již 9.2. spolu s chytrými hodinkami LG.

TAG Heuer Connected
TAG Heuer Connected

Na novou verzi chytrých hodinek od TAG Heuer si budeme muset ještě pár měsíců počkat, už nyní však zástupci společnosti odhadují prodeje na 150 tisíc kusů.

Zdroje: techcrunch.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze