To to ale trvalo. Android Wear dostane konečně ukazatel notifikací

7
To to ale trvalo. Android Wear dostane konečně ukazatel notifikací
  • Oznámení o zmeškaných notifikacích bude sídlit přímo na ciferníku
  • Upozornění bude probíhat formou tečky vespod obrazovky, ikonkou v horní systémové liště nebo číselným ukazatelem

Možná to vypadá, že Google na svůj systém pro hodinky v poslední době zapomíná, ale i přesto se již brzy dočká aktualizace, která přinese velmi žádanou funkci. Díky aktualizaci Android Wear 2.9.0 budou moct uživatelé vidět odznáčky zmeškaných notifikací přímo na ciferníku. Upozorňovat bude buď pouze prostý puntík vespod obrazovky, číslo v horní systémové liště, nebo číselný ukazatel počtu všech notifikací uprostřed ciferníku.

Android Wear 2.9.0 - notifikace

Na tuto novinku si ale ještě chvíli počkáme. Google teprve funkci zpřístupnil updatem SDK a budeme muset čekat na oficiální aktualizaci systému, o jejímž příchodu zatím nic nevíme.

Zdroj: android-developers.googleblog.com

Diskuze ke článku
JSP
No já Vám nevím, ale mám Huawei Watch 2 (9 měsíců), předtím jsem měl SONY SmartWatch 3 (před 3 lety) a obě zařízení mi již od začátku zobrazují tečku s číslicí :D tak nevím o co tady komu jde :D
Bende
Tohle mají Apple watch už od úplného začátku (puntík v ciferníku). Ani se nedivím, že v nositelnostech nemá Apple konkurenci... A to říkám jako člověk, kterému se některé modely s Android wear líbí.
Roll
Tak ono by stačilo, kdyby najali někdo s mozkem a ne bandu břídilů. Nevím na co jiného by ty hodinky, když ani tohle neukazovaly...

Jak se vůbec výrobci staví k aktualizacím nositelností? Jako u mobilu, když je štěstí, tak do roka dostanete update na minulou verzi?
Mio
Stačí sa pozrieť na titulku a musí byť každému nad slnko jasnejšie, že sa stále jedna o veľmi rannú beta verziu a nie finálny produkt.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze