T-Mobile uvádí novou edici předplacené Twist karty 50 minut a 50 SMS do všech sítí

1
T-Mobile uvádí novou edici předplacené Twist karty 50 minut a 50 SMS do všech sítí
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Twist karta bude stát 150 Kč
  • První měsíc dostanete zdarma: 50 minut a 50 SMS do všech sítí, 100 Kč bonusového kreditu a 100 MB dat na první den surfování

T-Mobile oznamuje, že uvádí novou edici předplacené Twist karty 50 minut a 50 SMS do všech sítí. Jak uvádí, „je určena těm zákazníkům, kteří rádi volají a posílají SMS“. Twist karta stojí 150 Kč, za což nabídne první měsíc zdarma:

  • 50 minut a 50 SMS do všech sítí
  • 100 Kč bonusového kreditu
  • 100 MB dat na první den surfování
Twist karta 50 minut a 50 SMS do všech sítí

Balíček 50 volných minut a SMS do všech sítí si mohou zákazníci užívat 30 dnů od aktivace Twist karty. A pokud jim takový objem volných jednotek bude vyhovovat, T-Mobile doplňuje, že jej mohou sami jednoduše aktivovat v Můj T-Mobile. Tento balíček přijde na 225 korun a automaticky se obnovuje po 30 dnech.

Na vyčerpání úvodního bonusového kreditu ve výši 100 Kč mají zákazníci také 30 dnů. A je jen na nich, zda ho utratí za volání, SMS nebo data. Plus dostanou na první den surfování 100 MB dat zdarma. Standardní provoz je účtován podle tarifu Twist S námi: to znamená, že minuta volání přijde na 3,90 Kč a SMS na 1,90 Kč. Za surfování platí zákazník podle spotřeby – maximálně však 10 Kč za každých 100 MB.

Pro ty, co budou dobíjet kredit pravidelně alespoň jednou za měsíc, bude karta nabízet bonus za dobití po dobu půl roku od aktivace. Kdo by si chtěl Twist služby jen vyzkoušet, i nadále má možnost si objednat ochutnávkou kartu zdarma. Více se lze dočíst na t-mobile.cz/twist.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)