T-Mobile umožní platit v Google Play z vyúčtování či kreditu

8

T-Mobile zavádí jako první operátor v České republice placení v internetovém obchodě Google Play přímo z vyúčtování služeb pro tarifní zákazníky nebo z kreditu pro uživatele předplacených karet Twist.

T-Mobile

Zprovoznění této služby probíhá postupně, přičemž do 14 dnů si možnost rychlé a bezpečné platby za mobilní aplikace, hry či hudbu budou moci vyzkoušet již všichni zákazníci operátora, jejichž mobilní telefon využívá operační systém Android. Jedinou podmínkou je aktivní služba T-Mobile m-platba.

TIP! Appventní kalendář od T-Mobile: každý den hra či aplikace zadarmo

„Nákup na Google Play bude pro naše zákazníky ještě pohodlnější, bez nutnosti zadávat někam údaje ze své platební karty. Zaplatí jednoduše v rámci vyúčtování služeb, nebo jim bude částka přímo stržena z kreditu,“ říká Milan Hába, ředitel řízení kategorie a produktů T-Mobile, a dodává: „Věřím, že klienti tuto novinku ocení a budou ji v hojné míře používat.“

Obchod Google Play

Google Play nabízí nepřeberné množství titulů od nejrůznějších aplikací přes hry a knihy až po více než 18 milionů hudebních skladeb. Princip nákupu v tomto internetovém obchodě zůstává stejný i při využití nové možnosti placení, pouze při výběru způsobu úhrady je třeba zvolit T-Mobile m-platbu, kterou mají automaticky k dispozici všichni nefiremní zákazníci. Částku pak tarifní klienti najdou ve svém vyúčtování v sekci platební služby.

Z bezpečnostních důvodů činí maximální hodnota jedné transakce přes m-platbu 1 500 korun, denní limit je nastaven na 3 000 korun (s DPH). Podrobnosti o m-platbě, její aktivaci a způsobech použití najdou všichni zákazníci v Můj T-Mobile.

Operátor chce tuto možnost placení nabídnout v blízké budoucnosti i uživatelům dalších operačních systémů či sociálních sítí.

Zdroj: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
A cena se zvýší ne?:D
Lukáš
Zajímalo by mě, jestli tato "funkce" bude i fungovat na virtuálních operátorech, které fungují pod T-Mobilem. Konkrétně operátor Mobil.cz.
Marv
Uz bylo na case ,uz nekolikrat jsem si chtel poridit nejakou aplikaci a diky platbe na googleplay jsem proste nemohl a ted uz to pujde huraaa
Jenik
Ještě by to mohli zavést zbylí dva operátoři.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze