T-Mobile dává všem zákazníkům neomezené volání a data zdarma

Týká se to i virtuálů Kaktus a Mobil.cz
T-Mobile dává všem zákazníkům neomezené volání a data zdarma
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Služby budou postupně aktivovány od dnešních 18:00 hodin
  • Bezplatně budou k dispozici minimálně do úterního večera

Povodňová situace je v rámci České republiky na mnoha místech neutěšená. Zasažena byla především Morava, Slezsko a také severní části Čech. Na mnoha místech toky dosahují 3. stupně povodňové aktivity, tedy stupně ohrožení. Spousta lidí již musela být evakuována, a to nejen z preventivních důvodů, ale často také proto, že jejich domovy skončily pod vodou, nebo už vůbec neexistují.

Na aktuální události reagují i čeští operátoři, kteří se snaží pomáhat, jak je to jen možné. Zatímco O2 zpřístupnilo neomezená data zdarma povodněmi zasaženým uživatelům svých paušálních tarifů, T-Mobile dnes v podvečer oznámil, že nabídne bezplatné neomezené volání a rovněž data všem svým zákazníkům. Koho se to tedy týká?

Na bezplatné neomezené volání a data mají nároky zákazníci paušálních služeb i předplacených karet. Týká se to však i všech zákazníků virtuálních operátorů Kaktus, Mobil.cz a Innogy Mobil. Neomezené volání je na všechna čísla s předvolbou +420 s výjimkou speciálně zpoplatněných linek. Zákazníci operátora T-Mobile a zmíněných virtuálů získají neomezené volání a data postupně počínaje nedělní 18. hodinou a k dispozici je budou mít po dobu největší krize. V tuto chvíli minimálně do úterního večera.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze