Jste zasaženi povodněmi? O2 vám zapne neomezená data zdarma

Jste zasaženi povodněmi? O2 vám zapne neomezená data zdarma
Fotografie: Pixabay
  • Služba je určena paušálním zákazníkům, kteří mají Internet na doma
  • O2 chce, aby uživatelé měli přístup k informacím i bez elektrické energie
  • Operátor rovněž řeší nefunkční vysílače a ústředny

Poslední dny je Česká republika zasažena silnými srážkami a rovněž intenzivním větrem. Kvůli tomu došlo k rozvodnění některých toků, a to především v severních a severovýchodních místech republiky. V některých oblastech je situace kritická, městy a obci se prohnala více než stoletá voda. Důsledkem toho je, že mnoho lidí muselo být evakuováno, případně sice mohlo zůstat ve svých domovech, ale například jim nejde elektřina.

Náš nejstarší operátor v tuto chvíli intenzivně řeší výpadky jeho vysílačů a ústředen. Jeho technici pracují na tom, aby bylo vše co nejdříve opět plně funkční a nestávalo se, že například budete zcela bez signálu.

O2 však nezůstalo jen u tohoto. Pokud jste zákazníky společnosti O2 a využíváte nejen paušální mobilní tarif, ale současně i službu Internet na doma, získáte zdarma možnost využívat neomezené datové připojení ve vašem mobilním telefonu. Operátor tím cílí na zákazníky, kteří bylo silně postiženi povodněmi, nejde jim elektrický proud a nemohou se v domácích podmínkách dostat na internet. Aktuálně se tak pohodlně a bez nutnosti řešit datový balíček dostanou na internet skrze mobilní telefon.

Na aktuální situace reagují samozřejmě i další operátoři. Kupříkladu T-Mobile informoval, že své techniky přesouvá do postižených lokalit, aby bylo možné operativně spouštět mobilní vysílače mobilního signálu a případné náhradní napájení elektrickou energií.

facebook.com/O2cz, facebook.com/TMobileCZ,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze