Swarm pro Windows Phone vrací starostování a žebříčky nejlepších

1

Po měsíci od vydání aktualizace Swarmu pro Android a iOS se dočkali i uživatelé na platformě Windows Phone. Aktualizace s číslovkou tři přináší řadu významných novinek. Do hry se vrací populární herní prvky, jako je starostování (Mayorship) i žebříčky nejúspěšnějších hráčů, které padly za oběť rozdělení původní aplikace Foursquare.

Nová verze nyní umožňuje soutěžit s přáteli, kdo bude lepší v týdenním žebříčku a když se dostanete blízko vrcholu, získáte sladké bonusy. Stejně jako dříve, i nyní vám každý check-in vydělá minci (ve Foursquare to byly body). Dostanete více mincí, když se stanete starostou, prodloužíte šňůru, jako je např. pět týdnů v řadě v barech, nebo pokud se checknete s přáteli, na určitém místě poprvé a podobně. Na rozdíl od Androidu a iOS se ale počet mincí, které jste za daný check-in dostali, nezobrazí hned, ale až v detailu daného check-inu, což je škoda. Snad to bude v další verzi doplněno.

Swarm

TIP: Foursquare navrací do aplikace Swarm možnost být starostou

Kromě soutěžení s přáteli v tom, kdo je nejaktivnější a nejlepší, se však můžete stát opět starosty na vašich oblíbených místech. Stačí se na nich v posledních 60 dnech checknout vícekrát, než kdokoliv jiný ve Swarmu, a to i mimo vaše přátele. Tím se do Swarmu dostávají zpět v podstatě všechny funkce, které měli uživatelé rádi na původním Foursquaru, a kvůli jejichž ukončení řada z nich přestala službu používat. Kromě nových funkcí dostal Swarm 3.0 pro Windows Phone samozřejmě i dávku vylepšení stability a oprav chyb.

Stáhnout Swarm

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: windowscentral.com, wmpoweruser.com, microsoft.com

Diskuze ke článku
mato
To zas nejaká chytrá kreatívna hlava predtým zmrvila. By ma zaujímalo koľko ich to stálo užívateľov.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze