Foursquare navrací do aplikace Swarm možnost být starostou

2

Od loňského roku jsme si již zvykli na rozdělení aplikace Foursquare. Ta se stejným názvem je rozcestníkem informací o daných místech, zatímco Swarm upoutá spíše ty, kteří si chtějí hrát. To je nyní ještě více umocněno, neboť se vrací oblíbená pozice starosty.

Swarm

Po rozdělení jedné aplikace na dvě samostatné části Foursquare a Swarm nastalo pro uživatele hned několik změn. Kdo se chtěl i nadále checkovat, musel vstoupit do nové aplikace Swarm a akceptovat změny. Herní systém byl více upozaděn a vlastně šlo již jen o prosté oznamování pozice se svými přáteli. Změna proběhla také u starostování (Mayorship), o které vás mohl nyní připravit již jen váš přítel. Že to však není úplně ono, si však autoři uvědomili a postupně začali funkce vracet.

Swarm

Například letos na jaře se zpět vrátily odznaky za dosažení různých milníků a v průběhu celého roku jsou přidávány různé nálepky, kterými můžete kupříkladu ozvláštnit pořízené a následně sdílené fotografie. Nyní se vrací i oblíbená funkce starosty v podobě, v jaké ji známe ještě z dob Foursquare. Starostou se můžete stát v momentě, kdy získáte na nějakém místě nejvíce chek-inů za uplynulých 30 dní. O pozici starosty vás navíc může připravit kdokoliv jiný, který se na daném místě bude vyskytovat častěji. Pokud budete na daném místě starostou, obdržíte odznak v podobě koruny.

Stáhnout Swarm

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.foursquare.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Jab
Doufám, že autora konceptu rozdělení aplikací vystřelili z děla směr měsíc. Swarm byla naprost ubohost. Kvůli mayorovi už se vracet nebudu. Byla to zábavná kratochvíle, leč me vyhovovalo spojení funkcí v původním foursquaru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze