Foursquare vydal beta verzi nové aplikace pro Windows Phone 8.1

Po Androidu a iOS, kde již byla aplikace Foursquare po oddělení Swarmu aktualizována, zůstávala ve své původní podobě ještě na Windows Phone. To se však nyní má změnit. Foursquare vydal beta verzi aplikace, která by měla tu původní v budoucnu nahradit. Zájemcům o její vyzkoušení nabízel Foursquare možnost přihlásit se do testovacího programu.

Nová aplikace nabídne zcela přepracovaný vzhled, který je laděný do modré barvy v kombinaci s růžovými prvky, které jsou dominantními barvami nového Foursquare. Nové rozhraní je přitom uživatelsky přívětivé a intuitivnější. Aplikace by také měla být mnohem rychlejší.

Foursquare (Beta)

Proti předchozímu systému založenému na check-inech je nová aplikace především o hledání a objevování zajímavých míst, ať už jste kdekoli na světě. V beta verzi ještě nefunguje přihlašování přes Facebook a registrace, ale přihlásit se je zatím možné alespoň přes email. Tyto nedostatky budou do vydání konečné verze odstraněny.

TIP: Foursquare mění aplikaci a představil nové logo

Spolu se zveřejněním betaverze nabídl Foursquare možnost i přihlásit se do testovacího programu. Kapacita beta testerů však byla rychle vyčerpána a v tuto chvíli je testování uzavřeno. Foursqaure doporučuje, aby zájemci sledovali jeho blog a Twitter.

Zdroje: docs.google.com, windowsphone.com, nokiapoweruser.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze