Foursquare vám nabídne cestovní tipy od přátel

1

Když jedete na neznámé místo, tak obvykle hledáte, co je zde zajímavého k vidění. Foursqure nabídl jednoduchý nástroj nazvaný Trip Tips, který umožňuje požádat hromadně své přátele o radu. Ti vám mohou prostřednictvím stránky navrhovat místa k vidění včetně vlastních poznámek. Vše tak máte pohromadě a vždy po ruce.

Na stránce Trip Tips si vyberete, kam chcete jet a můžete zanechat poznámku, jak dlouho se zde například zdržíte. Rovnou pak stránku můžete sdílet na Facebooku a Twitteru.

Trip Tips

Itinerář tak funguje nejen v mobilní aplikaci, ale i na webu. Vaši přátelé vám zde mohou zanechat své tipy a nemusí být přitom ani zaregistrovaní na Foursquare. Praktické přitom je, že našeptávač míst pracuje pouze s těmi, která se v daném městě nacházejí. Na druhou stranu tam však nepřidáte místo, které v databázi není. Vaši přátelé si mohou dokonce seznam uložit do svého profilu. Pokud obsahuje tipy, které by rádi také vyzkoušeli.

Foursquare se po oddělení herních prvků do samotné aplikace Swarm zaměřil na poskytování personalizované tipy na zajímavá místa. Trip Tips je nový způsob, jak tyto tipy ještě více personalizovat a umožnit uživatelům lépe plánovat své cesty a na druhou stranu firmám, jak lépe na sebe upozornit. V každém případě se to zdá jako praktická funkce, ze které by mohly profitovat obě strany.

Stáhnout Foursquare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, foursquare.com

Diskuze ke článku
Grom51
TOTO je už mrtvola .. nemám nikoho kdo by to ještě používal .. a všechny recenze jsou pryč. Teď mi stačí FB a nebo Restu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze