Subway Surfers si nyní zahrajete i na Windows Phone

7

Operačnímu systému Windows Phone se nejvíc ze všeho vyčítá nedostatek aplikací. Jejich počet nedávno překročil hranici 200 tisíc, a i když se to může zdát jako vysoké číslo, v obchodech s aplikacemi Androidu či iOS se jich vyskytuje až pětinásobek. Stále ale přibývají nové, nyní jsme se dočkali populární hříčky Subway Surfers.

Každý zkušenější uživatel chytrých telefonů na tuto hru už musel někdy narazit. Subway Surfers jsou již klasickým počinem na bázi tzv. endless runů, běžíte tedy stále dál, dokud vás něco nebo někdo nezastaví. Tato hra se směle řadí po bok například snad ještě proslavenější hry Temple Run. Stejně tak jako Temple Run, vyžadují Subway Surfers po telefonu alespoň 1 GB RAM, zatíco Temple Run už ale stihl přidat podporu pro telefony s menší pamětí RAM, u Subway Surfers si ještě počkáte.

Windows Phone Central stihl již nově dostupnou hru otestovat, co vy?

Je určitě dobře, že se na Windows Phone objevuje stále větší množství podobných aplikací, které patří na jiných platformách mezi hity. Chtělo by to však ještě o něco přidat, jeden herní titul stačí k uspokojení na pár desítek minut. V případě Subway Surfers můžeme také velmi pozitivně vnímat fakt, že hra je zdarma ke stažení. Kromě potenciální nedostatečné paměti RAM vám tedy nic nebrání ve vyzkoušení této hry.

Stáhnout Subway Surfers

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com, thunderclap.it, blogs.windows.com

Diskuze ke článku
Vincenzo
Nejen Windows Phone Central, ale i já již od včerejška hraju :-) Vše v klidu, super hra, neseká se, šlape jak má :-) L820 ;-)
Jeroyy
Kdybych si neaktualizoval vývojářskou GDR3 tak bych už taky hrál na NL520 :/
Marek
Já si myslím že to určitě do budoucna stáhnou na 512MB :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze