Stojánek na mobil, který se vejde do peněženky

10

Méně obvyklým kusem příslušenství k telefonu jsou všemožné stojánky. Ty mohou sloužit pro fotografování skupinových snímků anebo sledování videa. Problém ovšem tkví v tom, že je obvykle nemáte po ruce, když je potřebujete. Tento ale ano.

Po složení je totiž přibližně tak velký, jako platební karta. Můžete jej tak jednoduše schovat do peněženky a poskládat pouze v případě, že jej potřebujete. Jak ukazují následující obrázky, možnosti využití jsou opravdu bohaté: od fotografování, přes videohovory až po natáčení videí.

Jednoduchým pohybem uděláte z placky stojánek na mobil.

Stojánek je univerzální, jeho jediným omezením je, že tloušťka telefonu nesmí přesáhnout 10 mm. Produkt je prozatím ve fázi dokončování na komunitním serveru Kickstarter, nicméně už na jaře roku 2015 by se měl dostat do prodeje. K dispozici bude celkem šest barevných variací, cena jednoho stojánku byla stanovena na 13 dolarů, což je asi 330 korun po započítání daně.

Zdroje: phonearena.com, kickstarter.com

Diskuze ke článku
Petr Kellner
Petr Kellner
"for your Iphone or Android devices" aha takže WP, BB a další s tím nejsou kompatibilní ? no to bych se na to podíval :D :D ;)
SERGEJ
Panove kde se to da koupit a kdy dik
Lojza
Tak to mám dávno integrované v ochranném obalu.
Smith
Takže je to vlastně k hovnu když, telefon nesmí být silnější ne 10 mm. Njn všechno se dělá jenom pro iovce a samshit ovce

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze