Nabíječka od Epica aspiruje na bestseller. Teď je navíc zlevněná o 600 Kč

Nabíječka od Epica aspiruje na bestseller. Teď je navíc zlevněná o 600 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Mobil Pohotovost zlevnila před Vánoci stovky produktů z kategorie příslušenství. Za skvělé ceny teď pořídíte i parádní kousky od značky Epico. Právě tento výrobce před pár měsíci představil perfektní skládací nabíječku Epico Mag+ Foldable Wireless Charger, která se ihned stala naprostým bestsellerem. A právě teď ji pořídíte o 600 Kč levněji.

Epico Mag+ Foldable Wireless Charger je jednoduše skvělá

Ve světě nabíječek a nabíjecích stojánků má zákazník obří možnosti výběru. Konkurenčí výrobci se předhánějí, aby potencionální kupce zaujaly. To se rozhodně tento rok podařilo Epicu s jejich skládací nabíječkou Epico Mag+ Foldable Wireless Charger. Ze dne na den se stala absolutním prodejním hitem. A není divu. 

Epico

Je vyrobená ze super materiálů kombinujících hliník, plast a silikon, skvěle vypadá, dobře nabíjí, a to hned tři zařízení současně, a je neuvěřitelně praktická. Na pracovním či nočním stole nezabere téměř žádné místo a díky svým rozměrům se hodí i na cesty. Součástí balení je navíc i adaptér, což už v současnosti nebývá zvykem. Běžně se prodává za 2 290 Kč, u Mobil Pohotovosti ji však pořídíte za 1 690 Kč.

Držáky, nabíječky a powerbanky za top ceny

Epico má však ve svém arzenálu i další bezva produkty. Tak třeba parádní nabíjecí držák do auta Epico Ultrathin Wireless Car Charger díky minimalistickému designu a dvěma barevným provedením (bílá, černá) se bude hodit do interiéru každého vozidla. 

Epico

Pokud chcete svá zařízení nabíjet doslova rychlostí blesku, mrkněte se na adaptér Epico 100W GaN Charger, který díky pokročilé technologii produkuje méně tepla, a nabíjení je tak bezpečnější, než kdy dřív. Navíc je teď o víc jak pětistovku levnější. A pokud často cestujete, bude se vám zase hodit výkonná powerbanka Epico Mag+ Aluminum Power Bank 5000mAh

Posvíceno na jablíčkáře

Pokud sháníte levnější alternativu pouzdra s klávesnicí pro svůj iPad, Epico Keyboard Case for Apple iPad 10,9 je recenzenty velmi chválené a stojí jen 2 799 Kč. Epico však nabízí i pouzdra pro iPhony, AirPody, MacBooky nebo třeba řemínky na Apple Watch za super ceny. Mrkněte na ně na tomto linku.

Kompletní sortiment příslušenství Epico najdete právě zde.

Epico