Stáhněte si Flipboard v beta verzi i pro ostatní Android zařízení

Jedna z nejpopulárnějších aplikací byla do současné doby dostupná pouze pro majitelé telefonů se systémem iOS. Výrobce nedávno oznámil uvolnění aplikace i pro Android telefon Samsung Galaxy S III, a to exkluzivně. Dobrou zprávou je, že v brzké době bude uvolněná beta verze i pro ostatní zařízení s Androidem.

Aplikace Flipboard je čtečka, která se stará o souhrnné zobrazení informací z mnoha zdrojů. Namysli mám například sociální sítě Facebook, Twitter, RSS čtečky, Google reader a podobně. Podporuje i Instagram. Aplikace budí dojem, že před sebou máme časopis ve kterém můžeme listovat. Jednotlivé zprávy, obrázky i videa si prohlížíme listováním a celé prostředí je velmi intuitivní a elegantní. Betaverze aplikace pro ostatní zařízení s Androidem by měla být uvolněna v horizontu několika týdnů. Pokud se zaregistrujete, bude vás Flipboard informovat hned, jakmile bude aplikace dostupná. Případně si můžete stáhnout apk soubor zde. Zatím se tak z této aplikace budou těšit pouze majitelé s iOS a novinky Galaxy S III výrobce Samsung.

Screenshoty z aplikace Flipboard ve verzi pro Android

TIP: Flipboard pro Android je tu, exkluzivně pro Samsung Galaxy S III

My jsme aplikaci Flipboard vyzkoušeli a přinesli jsme vám podrobné dojmy z jejího fungování. O tom jak nás aplikace Flipboard zaujala, si můžete přečíst zde. A co vy, přišli jste této aplikaci na chuť? Co na ní říkáte?

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze