Samsung Galaxy S III už v únoru? Chystá se i Galaxy S 3D

7

O chystané vlajkové lodi výrobce Samsung a zároveň nástupci jednoho z nejoblíbenějších smartphonů letošního roku, modelu Galaxy S III, jsme psali již dříve a dokonce odhalili jeho možný vzhled. Korejský server ETNews však nyní přináší informace, jež dělají čekání zajímavější.

Podle původních předpokladů a uniklého prezentačního materiálu má Galaxy S III přijít v příštím roce a mimojiné obsahovat dvoujádrový procesor s taktem 1,8 GHz. Podle nejnovějších informací se to však ukazuje jako milná zpráva a třetí generace modelu Galaxy S příjde rovnou se čtyřjádrovým procesorem, který Samsung v současné době vyvíjí. Vezmeme-li v úvahu, že hlavní konkurent výrobce na poli smartphonů, HTC, taktéž připravuje čtyřjádrové přístroje, vypadá to jako logické řešení. Už nyní se obáváme o výdrž na jedno nabití...

TIP! Přečtěte si o chystané třetí generaci Galaxy S něco více.

Ostatní specifikace zůstávají víceméně při starém a jsou shodné s uniklým prezentačním obrázkem. Galaxy S III by tak měl nabídnout také 12 MPx fotoaparát, LTE či velký Super AMOLED Plus displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. To vše by mělo být zabaleno do designově podobného těla s pamětí o velikosti 2 GB a poháněno operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich, což se k smartphonu budoucí generace opět dokonale hodí.

Zleva Samsung Galaxy S II, zprava uniklý obrázek se třetí generací řady Galaxy S.

Je velká naděje, že se chystané vlajkové lodi Samsungu dočkáme na blížící se výstavě MWC 2012, která nám potvrdí domněnky a odhalí něco více.

Kromě toho by měl mít Samsung v plánu i evoluci na poli 3D technologií. A tím nemyslíme pouze 3D displeje, nýbrž také 3D fotografie, natáčení 3D videa a propojení s 3D televizemi. Prozatím se neví, zda 3D technologií bude poctěn model Galaxy S III. Šušká se ale, že je ve výrobě další přístroj, Galaxy S 3D, který se má dostavit na trh ve druhé polovině příštího roku. Na potvrzení této spekulace si ale také budeme muset počkat, nejspíše na jednu z výstav. V úvahu v tom případě přichází letní veletrh v Berlíně.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
securid
U toho bude potreba nosit malou elektrarnu.
xsarahdi
Dajte tam 8jadro!!! Ja chcem 8jadro v mobile !!! chcem pozerať FULL HD MKV AVATAR v mobile !!! Chcem hrať FULL HD HRY na mobile a Nevadí mi že 50% displeja nevidím kvôli prstom ale chcem 8 JADROVÝ PROCESOR V MOBILE !!!

SÚ UŽ CHORÝ S TÝMI JADRAMI V MOBILE ....ako niekedy u foťákov, hnali sa za Mpx tak a teraz si našli ďalšiu zábavku .... NESKUTOČNÉ
Rich4rd
Tak dúfam že S2 pôjde dole...
obluda zelená
Opravte si prosím překlep v článku, je tam napsáno milná zpráva.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze