Spotify představuje Release Radar: váš nový personalizovaný playlist

Spotify má už nějaký ten pátek funkci s názvem Discover Weekly, která vám pravidelně každý týden navrhuje novou hudbu na základě vašeho vkusu. Dnes se k této funkci přidává i další, která kráčí v jejích šlépějích. Release Radar vám rovněž doporučí každý týden nový playlist, ale jeho specializací jsou zejména vaši nejoblíbenější interpreti, která sledujete či nejčastěji posloucháte.

TIP! Spotify dosáhlo mety 100 miliónů uživatelů

Spotify

Discover Weekly vám vždy zpříjemní začátek týdne v pondělí naservírováním playlistu plného interpretů, které jste pravděpodobně nikdy předtím neslyšeli. Co ale dělat koncem týdne, když už jste si všechno poslechli? V tu chvíli přijde vhod nový Release Radar, jenž se vám postará každý pátek o přísun nové hudby na víkend.

Playlist je opět upraven přímo na míru vašemu vkusu a přinášet bude zejména nejnovější skladby od vašich nejoblíbenějších interpretů, které nejčastěji posloucháte či sledujete. Spotify rovněž vždy přihodí i pár „nových objevů“, které doporučí Radar podobně jako Discover Weekly na základě vaší hudební historie v aplikaci. Všechny skladby navrhované Radarem budou však na rozdíl od Discover vždy z těch nejnovějších alb starých 2 maximálně 3 týdny. Na váš první playlist nemusíte čekat, protože už je služba k dispozici.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com, theverge.com, engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze