Spojte obrázky a video do jednoho díla pomocí aplikace vimage

Android aplikace týdne
1
Spojte obrázky a video do jednoho díla pomocí aplikace vimage
  • Aplikace vimage vám dovolí přidávat video efekty do vašich fotografií
  • Fotky nebe tak mohou dostat pohybující se oblaka, můžete přidat déšť, sníh, nebo stoupající kouř z horkého šálku kávy
  • Možností je spousta a díky přehlednému prostředí je velmi jednoduché s aplikací pracovat
  • Vaše výtvory můžete hned sdílet na sociální sítě a ke stažení je aplikace zdarma

Pracovat s vimage je extrémně jednoduché, a to zejména díky velmi přehlednému prostředí, kde nenajdeme žádná nastavení či podnabídky. Co aplikace ale vlastně dělá si můžeme popsat lehce na příkladu. Stačí klepnout na plus vespod hlavní obrazovky a vybrat, zda chcete zhotovit novou fotku, nebo vybrat nějakou z galerie.

Vimage – Android aplikace týdne

Až vyberete jednu z možností, otevře se vám nabídka úprav fotografie jako třeba v  Instagramu. Můžete upravit saturaci, fotku si oříznout a tak dále.

Vimage

Po úpravách se poté přesunete na další obrazovku, kde už přichází na řadu výběr hlavní funkce této aplikace – vyberete si pohyblivý efekt, nebo chcete-li video, které se má přidat do zvolené fotografie. Je tu déšť, oheň, mlha, sníh, ohňostroj a mnoho dalších efektů, jejichž počet se neustále rozšiřuje.

Vimage

Po výběru efektu si můžete na další obrazovce upravit i jej. Můžete změnit velikost, rotaci, průhlednost, saturaci a podobně. Velmi důležité je ovšem přidávání masky, která daný efekt vymaže z vámi vybraných míst snímku. Právě díky tomu můžete upravit snímek třeba tak, aby mraky plynuly po nebi pouze za budovou a ne také před ní.

Vimage

Až budete se svým dílem spokojeni, nechá se nová kombinaci fotky a videa zpracovat. Následně zvolíte, zda chcete snímek jen uložit do telefonu na později, nebo ho rovnou sdílet třeba na Facebooku, Instagramu a dalších. Všimnout si můžete také možnosti odstranit vodoznak aplikace, ale za to musíte zaplatit poplatek 46 korun.

Vimage

A to by bylo z prohlídky aplikace vše. Můžete si navíc jen procházet již vytvořené snímky a zpětně je sdílet, nebo se podívat na pěkné tutorialové video. Aplikace vimage není nijak revoluční ani unikátní, ale nabízí sadu kvalitně zpracovaných efektů. A pokud se vám je povede zasadit do obrázku opravdu dobře, může vzniknout velmi zajímavá fotka, která určitě sklidí na Instagramu úspěch.

Stáhnout Vimage

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

ASUS ZenFone 4 Logo