Špičkový Samsung Galaxy Tab S6 uniká na dalších obrázcích

3× aktualizováno
Špičkový Samsung Galaxy Tab S6 uniká na dalších obrázcích
  • O výkon se postará Snapdragon 855 spolu se 6 GB operační paměti
  • Tablet má být nabízen se 128/256GB úložištěm
  • Na zadní straně se bude nacházet duální fotoaparát

Aktualizováno 29. 7. 2019

Ishan Agarwal na svém Twitteru zveřejnil nejnovější tiskové fotografie chystaného špičkového tabletu Galaxy Tab S6. Můžeme vidět tři barevné varianty a také dvě nové zásadní funkce. V prvé řadě se Tab S6 stane zřejmě prvním tabletem s duálním zadním fotoaparátem. Současně se jeví jako vysoce pravděpodobné, že dotykové pero S Pen bude možné na zadní stranu přichytit, díky čemuž už nebude hrozit jeho ztráta. Spekuluje se, zda se touto cestou nebude případně i dobíjet, tomu však zatím nic nenasvědčuje.

Samsung Galaxy Tab S6

Aktualizováno 24. 7. 2019

Evan Blass zveřejnil novou fotografii chystaného tabletu Samsung Galaxy Tab S6. Ta opět demonstruje, že by se mělo jednat o špičkově vybavený tablet s výkonným procesorem.

Samsung Galaxy Tab S6

Aktualizováno 18. 7. 2019

Server androidheadlines.com přinesl kvalitní tiskové obrázky chystaného tabletu Galaxy Tab S6. Můžeme vidět velký displej s malými rámečky, duální fotoaparát nebo praktický S Pen. Na těle bude jediný konektor, kterým bude samozřejmě USB-C. K představení by mělo dojít 7. srpna po boku telefonů Galaxy Note10.

Samsung Galaxy Tab S6

Původní informace z 10. 7. 2019

Jak se zdá, poslední vlajkový tablet společnosti Samsung s označením Galaxy Tab S4 nenahradí Tab S5, nýbrž rovnou model s označením Tab S6. S touto informací přišel sammobile.com, který získal přístup k několika exkluzivním fotografiím chystaného Samsungu Galaxy Tab S6.

Tablet s displejem o velikosti 10,5 palců bude údajně dodáván hned ve dvou variantách, a to s 128/256GB úložištěm. Nejmenší 64GB varianta, na kterou jsme byli zvyklí z minulosti, tak pravděpodobně zmizí. Chybět nebude ani speciální chytré pero, které si budou moci uživatelé jednoduše připnout k tabletu pomocí magnetického úchytu a zároveň jej tak nabíjet. Očekává se rovněž podobná funkcionalita jako u S Pen z Galaxy Note9, tedy například možnost ovládat prezentaci na dálku či vyfotit snímek fotoaparátem.

Na zádech se vůbec poprvé v historii tabletů jihokorejského výrobce usídlila duální kamerka, jejíž specifikace zatím zůstávají neznámé. Podle uniklých informací bude v prodeji kromě standardní Wi-Fi verze (s označením SM-T860) také LTE varianta (SM-T865). Tablet má být dostupný v šedém (viz. fotografie), modrém a hnědém odstínu.

Mnohé však bude zajímat výkon, jenž bude u tohoto modelu naprosto bezkonkurenční. Samsung se rozhodl použít v současnosti nejvýkonnější čipset, který můžeme u Android zařízení vidět, a to Snapdragon 855 vyrobený 7nm procesem. Tomu by mělo dělat společnost 6 GB operační paměti spolu s nejnovějším Androidem 9 Pie.

Otázkou zatím zůstává, kolik bude nový Galaxy Tab S6 stát a kdy jej Samsung oznámí. Podle některých by se tak mohlo stát zároveň s představením nových Samsungů Galaxy Note10 7. srpna v New Yorku. Z minulosti však víme, že Galaxy Tab S4 byl představen již týden před představením Galaxy Note9. Možné také je, že k představení dojde na veletrhu IFA 2019 v Berlíně v září.

Diskuze ke článku
Elvira
Nekonečný růst je jako rakovina.
Joe Black
Joe Black
Je to pěkné, ale stále mi přijde, že pokud si člověk někdy koupil od Samsungu nějaký tablet s Spen, tak popravdě nic nového není, co by mělo nějakou solidní váhu rozhoupat k upgradu.
Přibyl DeX, výstup na HDMI bez blbostí, podpora více tlaků pera ... no a samozřejmě vyšší výkon, který je z 99% k ničemu na Androidu i iOS.
Tab S4 teď budu dávat jednomu s potomků na hraní, iPad Pro taky stál za prdlačku ... no alespoň děti a babičky mají s čím si hrát, takže ve výsledku proč ne :D
#TFS
Pěkná mašinka! :)
Ale to bude cena.... :Đ
Refael
Kdyby byl s displejem 12.3" jako můj Galaxy Note Pro 12.2 LTE z r.2013, měl bych konečně nástupce.
Takže zase čekám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze