Oficiálně: Samsung představí řadu Galaxy Note10 7. srpna v New Yorku

Oficiálně: Samsung představí řadu Galaxy Note10 7. srpna v New Yorku
  • Další akce s názvem Unpacked se uskuteční 7. srpna v New Yorku
  • S největší pravděpodobností se představí řada Galaxy Note10

Tradiční velká akce Samsungu, která se v posledních letech koná zkraje srpna, se blíží. Dnes výrobce oficiálně oznámil, že tisková konference Unpacked 2019 proběhne ve středu 7. srpna 2019 v New Yorku. Více výrobce neprozradil, ale celou pozvánku doprovodil krátkým videem, na kterém můžete spatřit například stylus S Pen, jenž nakreslí centrálně se tvářící čelní kamerku. Již jen tyto dvě indície naznačují, že půjde o řadu Galaxy Note10.

O chystaných novinkách se totiž čile spekuluje v posledních několika týdnech a rozhodně byste neměli minout náš pravidelně aktualizovaný článek. Letos se očekává, že Samsung představí dvě velikostní verze Note10. Mimochodem to naznačuje i tisková zpráva, kde Samsung hovoří o odhalení nových zařízení. Bezkonkurenční funkce pera S Pen by se tak mohly dostat k širšímu spektru zákazníků. Poznávacím znamením nových modelů bude také čelní kamerka, která bude nadále řešena formou průstřelu, avšak na rozdíl od řady Galaxy S10 bude umístěna přímo na střed. Zajímavostí je také zřejmá absence reproduktoru pro hovory, zvuk se má šířit displejem. Nanejvýš pravděpodobný je pak chybějící 3,5mm jack.

Vše podstatné se dozvíme již přibližně za měsíc, kdy se nové Noty10 představí. Dále lze předpokládat, že ještě během srpna dojde k zahájení prodeje, a to i na českém trhu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze