Samsung Galaxy Tab A 10.5 je nový tablet pro děti se slušnou výdrží

3
Samsung Galaxy Tab A 10.5 je nový tablet pro děti se slušnou výdrží
  • Samsung dnes představil tablet zaměřený na děti
  • Díky méně výkonnému procesoru a celkem obstojné kapacitě baterie by měl Galaxy Tab A 10.5 poskytnout slušnou výdrž
  • K dispozici bude varianta s Wi-Fi i Wi-Fi + LTE

Samsung dnes na on-line konferenci představil nové tablety, mezi nimiž je i novinka určená pro děti – Samsung Galaxy Tab A 10.5. V systému je připravený tzv. dětský mód – upravené rozhraní pro lehčí ovládání spolu s předinstalovaným aplikacemi pro děti. Tento mód je připraven na Androidu 8.1 Oreo a aby se tablet stal opravdu rodinnou záležitostí, nabízí také možnost více uživatelských účtů.

Použit byl 10,5palcový TFT LCD displej s rozlišením 1 200 × 1 920 pixelů o poměru stran 16:10 a použity byly čtyři reproduktory s podporou Dolby Atmos podobně, jako je tomu u druhého dnes představeného tabletu Galaxy Tab S4.

V jádru tabletu najdeme procesor Snapdragon 450. Samsung tak upřednostnil výdrž před výkonem. K dispozici máme 3 GB RAM spolu s 32 GB datového úložiště, které bude možné rozšířit microSD kartou o kapacitě až 400 GB. O výdrž se postará baterie se 7 300 mAh, která spolu s méně výkonným procesorem slibuje mnoho hodin zábavy.

Na tabletu nechybí čelní (5 Mpx) a zadní (8 Mpx) kamera. Galaxy Tab A 10.5 bude k dispozici ve dvou verzích: s Wi-Fi a Wi-Fi + LTE. Cena se bude pohybovat kolem 8,5 tisíc korun s daní, respektive 10 tisíc za verzi s LTE.

Diskuze ke článku
ANO
Lol, jsem si rikal, ze bych to koupil male, ze kdyz je to pro deti, ze to bude tak za dvojku max. Mam linx7 s W10 kolem litru, asi tam dam W8.1 (coz byl posledni system od microsoftu, co podporoval tablety) a bude .... jsem si rikal, ze android uz asi vyspel (oproti W10 na tabletech rozhodne), ale kdyz za to chcou certa s dablem, tak at si vyserou oko ....
Absolut NoFak
Lol, lag, lol
Pyrotechnik Lin
Lol, tak to je teda... xD... Samsung chce nic za 8-10 tisíc... To už si raději koupím nový a výkonný telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze