Apple iPhone 6c údajně dorazí současně s modely 6s a 6s Plus

13

S naprostou jistotou můžeme říci, že i letos se dočkáme nových iPhonů. Stále však nevíme, kolik nových modelů Apple nakonec představí. Pravděpodobně by mělo jít o dvě novinky, nicméně ve hře je též třetí model s kompaktními rozměry.

iPhone

O nových iPhonech se již nějaký pátek spekuluje. Naposledy například o základním modelu 6s, který by neměl doznat změn zvenku, avšak uvnitř hodlá Apple inovovat. Téměř jistou záležitostí je také zachování modelu spadajícího mezi tabletofony, který by měl nést označení iPhone 6s Plus. Průběžně se spekulovalo také o návratu Applu ke kompaktním modelů se čtyřpalcovým displejem. Takový model by se měl jmenovat iPhone 6c. Tyto domněnky nyní oživuje známý Evan Blass na svém Twitter účtu.

Dle jeho slov by se totiž iPhone 6c měl představit souběžně s modely 6s a 6s Plus. Pokud se informace potvrdí, měli bychom se trojlístku nových iPhonů dočkat možná již 9. září.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Matty
Hej uz si delate srandu?! Jako nejdriv jo, pak ne pak zase jo, zas ne a ted zase jo? Za jak dlouho napisete ze se ho "nedockame" ? Strašné.
Michal
6C by mi dával smysl ve chvíli, kdyby chtěli vydat 4" telefon. Ale už třetí rok nemají ustálené mobilní portfolio a hledají "to pravé", které bylo ve chvíli, kdy se vydával jeden telefon. Ten plastovej krám stejně nikdo nechce...
Grom51
No minimálně výbavou tu bude 5s
http://www.macrumors.com/roundup/iphone-6c/
mrazik
jestli to bude opet plastak,tak si to muzou strcit za klobouk... :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze