Soutěžte s Českým Asusem o 3 tablety řady Eee Pad

1

Zkuste své štěstí v zajímavé soutěži českého zastoupení společnosti Asus. Po zodpovězení několika otázek dostanete šanci k výhře tří zajímavých tabletů s OS Android 3.0, z řady Eee Pad.

Společnost Asus ČR na svém webu asuseeepad.cz/soutez/ připravila zajímavou soutěž o trojici tabletů výrobce. První cenou je Asus Eee Pad Transformer včetně dokovací klávesnice, druhou Asus Eee Pad slider, a třetí obyčejný Transformer bez dokovací klávesnice. Vyhrát tyto zajímavé tablety můžete po zodpovězení tří otázek týkajících se výbavy tabletů, např "Jak dlouho vydrží baterie Eee Pad Transformeru s dokovací stanicí?", a na čtvrtou, která po vás bude chtít váš tip, kolik lidí se asi celkem soutěže zúčastní.

Vyhrát můžete 3 tablety z řady Asus Eee Pad
Tip: přečtěte si naše podrobné preview - Nové tablety Asus Slate a Eee Pad útočí

Soutěž probíhá v termínu od 24. listopadu do 28. prosince 2011 v 11:00 hodin. Výsledky se dozvíte 29. prosince 2011 na webových stránkách soutěže. Výherci všech tří tabletů budou kontaktováni e-mailem. Podrobná pravidla soutěže najdete zde. Asus ještě všechny soutěžící na webu soutěže upozorňuje, že vícenásobně zaregistrovaní stejní uživatelé s odlišnými mailovými adresami budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Za redakci mobilenet.cz přejme hodně štěstí a dobrý tip. Pokud by se vám náhodou podařilo jeden z tabletů vyhrát, pak nám to určitě nezapomeňte napsat do diskuze pod tímto článkem.

Zdroje: asuseeepad.cz