Asus Eee Pad Slider: první video a živé fotografie

2

Tabletů je v současné době na trhu čím dál víc, to ale nebrání výrobcům snažit se vypustit do světa něco nového, originálního a přelomového. Do stejné kategorie by se chtěl zařadit i další přírůstek Asusu, který nabídne kromě skvělého Androida i hardwarovou klávesnici.

Už dříve jsme se dozvěděli, že se my evropané nového Asusu Eee Pad Slider s dvoujádrovým procesorem dočkáme velmi brzy, už příští měsíc, a 32 GB 3G verze nás vyjde něco málo přes 11 000 Kč.

Nový pohled na věc

Nově se nám však Asus Eee Pad Slider představuje vizuálně, na fotografiích a prezentačním videu. Je vidět skvělý moderní design, stylově schovaná klávesnice a celkový mechanismus. Tablet je bohužel pouze ve vietnamštině, to ale rozhodně nebrání vychutnat si velký kvalitní displej a obecné pohledy na přístroj.

Pokud hledáte něco, co setře hranici mezi tablety a notebooky, nový Asus by mohl být právě pro vás. Pokud vás tedy neodradí cena.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
tybo
Ač vietnamsky neumim:) Do tohodle "hybridního" padu bych asi šel. A nemohl sem si nevšimnout hry Guerilla bob THD, což tedy znamená, že v Asusu bude tikat Tegra2?
Milhi
Vietnamci prodaji vsechno to je jasny :-D. Ano specifikace je jak uz byva zvykem u tabletu pomerne stejna to je tedy 10.1" display(1280x800), 890g váha, 1GHz Dual-Core Nvidia Tegra 2 Processor, 16GB/ 32GB pamět, 1GB RAM, 5Mpx foto, Full keyboard (QWERTY) a veskera mozna konektivita Wifi, GPS, 2.1 Bluetooth, HDMI, USB 2.0. Pořád mám nutkání si podobnou mašinu poridit ale nevim nevim vaham :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze