Ice Cream Sandwich pro Asus Transformer je venku

Aktualizaci skvělého tabletu Asus Eee Pad Transformer na nejnovější verzi operačního systému Android nám společnost slibuje už nějakou dobu. Po několika odkladech a menším humbuku ale Asus konečně oficiálně oznamuje, že se Ice Cream Sandwich začíná šířit po světě.

Oficiální Facebooková stránka společnosti oznamuje, že bude aktualizace jako první dostupná na Tchaj-wanu, zatímco se bude postupně šířit i do dalších regionů po celém světě. Kompletní pokrytí by tak mělo trvat několik dnů.

„Asus je hrdý na to, že může koncovým uživatelům nabídnout ty nejkvalitnější produkty, což znamená, že se snažíme nejen přinést inovativní výrobky, ale také udržujeme a vylepšujeme zážitek a jejich životní cyklus prostřednictvím častých updatů,“ říká oficiální zpráva.

„Mnozí z majitelů tabletu Eee Pad Transformer TF101 trpělivě čekali na slíbený update Ice Cream Sandwich a jsme potěšeni, že vám můžeme oznámit začátek jeho šíření. Aktualizace firmwaru na verzi v.9.2.1.11 začíná dnes na Tchai-wanu a bude postupovat do dalších zemí.“

„Ačkoliv na výstavě MWC představíme několik novinek, vždy se snažíme nezanedbávat podporu našich stávajících produktů a prodlužovat jejich životnost.“

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze