Soulbound představují Street Run: českou nekonečnou běhačku

1

Běhacích her najdete v obchodě stovky, některé jsou lepší a jiné zase horší. České studio Soulbound Games pro vás jednu připravilo a pyšní se několika originálními prvky. Hra vychází pro platformy Android, iOS i Windows Phone a bude k dostání zdarma. Do budoucna se také počítá s přidáváním dalších prostředí a postav.

Již dříve jsme vás informovali o nadějně vypadajícím projektu Reality Rift od českého studia Soulbound Games. Projekt byl však z nedostatku finančních prostředků pozastaven. Místo toho se studio pustilo do vývoje menší hry, kterou je právě vydaný Street Run. Jak již název napovídá, jde o nekonečnou běhačku, která se ale snaží zaujmout originálními prvky. Kromě toho, že sbíráte mince a snažíte se dostat co nejdál, tu jde také manipulovat prostředím. Jednoduchým tažením tak můžete posouvat bedny nebo další překážky.

Při hraní se také pohybujete ze strany na stranu. Nechybí ani obchod s vylepšeními nebo dalšími postavami, které si můžete dokupovat. Autoři se také pyšní vlastními komiksy, které hraní doprovázejí. Hra zatím vyšla pouze pro iPhone a zanedlouho budou následovat i další verze: „Android verze je právě v přípravě, očekáváme vydání za cca 1 měsíc. Verze pro Windows Phone je v pořadí za Androidem,“ sdělila Markéta Štáková z týmu Soulbound Games. Stejně tak se v brzké době můžeme těšit na optimalizaci pro tablety, nová prostředí a další charaktery. A co bude studio dělat dál? „Vydělané prostředky použijeme na vývoj další hry a je možné že to bude právě i Reality Rift. V šuplíku máme několik nápadů nebo i několik rozpracovaných myšlenek a uvidíme co zvolíme dál, rádi bychom i experimentovali s jinými platformami.

Stáhnout Street Run

App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
david43
Vyzkoušel jsem a je to fajn, grafika je velmi pěkná a i hratelnost. Škoda toho Reality Riftu, ten vypadá moc dobře.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze