Nové české studio Soulbound pracuje na adventuře: první informace

1

Nedávno vzniklé české studio Soulbound Games usilovně pracuje na své první hře s názvem Reality Rift: The Bloodbrothers. Půjde o fantasy adventuru se dvěma hrdiny, kdy každý má jiné schopnosti a hráč je tak musí kombinovat. Podívejte se na první obrázky z rozpracované verze.

Herním studiím se u nás poměrně daří. Není jich mnoho, ale produkují velmi kvalitní hry, které mají celosvětový ohlas. Zářným příkladem budiž Hexage nebo Cinemax. A zanedlouho mezi ně možná přibude nový tým Soulbound Games, který nyní pracuje na své první hře s názvem Reality Rift: The Bloodbrothers. Příběh není dvakrát originální, ale to asi nebude příliš podstatné. Do fantasy světa začnou skrz bránu proudit démoni, kteří vyplení města i vesnice. Samozřejmě se najde pár odvážlivců, již se postaví na odpor a chvíli se brání útlaku. Svět ale bude potřebovat ke své záchraně hrdinu. Dva hrdiny - Farguse a Aldrena.

Hráč bude muset kombinovat schopnosti obou hrdinů, aby mohl procházet úrovněmi a bojovat s démony. Hra je teprve v rané fázi vývoje a vydání je zatím naplánováno na únor 2014, což se zdá jako dlouhá doba, ale znáte to, čas plyne jako voda. Reality Rift je vyvíjen pro platformy iOS, Android a Windows Phone 8. Tvůrci také doufají v pozdější port pro Windows 8 a OS X. Pokud vás projekt zaujal, tak se můžete podívat na Facebook stránku týmu, kde sdílí nové informace.

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Petr K.
Na mobilních zařízeních né moc vídaný žánr... Vypadá to dobře a kdyby vývojáři přidali prvky rpg mohlo by to posunout hru ještě víc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze