Sony Xperia tipo dual a miro: víme kdy budou v ČR

Srpen se přehoupl do druhé poloviny a my se můžeme těšit na další novinky na trhu s mobilními telefony. Hned příští měsíc v září bychom se měli dočkat uvedení dalších dvou novinek, a to dvousimkové Xperie tipo a smartphonu Xperia miro, který by měl vynikat integrací sociálních sítí.

Obou nových Xperií se dočkáme v září

Preview:

Sony Xperia tipo: prcek pro začínající bude i jako Dual SIM

Sony Xperia miro: telefon z Facebooku představen

Ze tří novinek, které Sony na začátku letních prázdnin představilo, se na našem trhu prozatím prodává pouze jeden, konkrétně Xperia tipo, kterou také již shodou okolností aktuálně máme k dispozici na testování. Ostatní dva modely, Xperia tipo dual a Xperia miro, by se k nám měly údajně dostat již také docela brzy. Významný český e-shop Sunnysoft.cz nás informoval o dostupnosti obou modelů ve své nabídce. Hned na začátku září se zákazníci mohou těšit na Xperii tipo dual, v druhé polovině prvního školního měsíce pak na Xperii miro. O tom, kolik budou oba modely stát, jsme vás již informovali zde.

Sony Xperia tipo - fotografie k připravované recenzi

Čtěte také - Sony Xperia tipo v redakci: první dojmy a videopohled

Ještě si krátce řekněme něco k výbavě obou novinek od Sony, které se chystají na náš trh. Svoji výbavou míří výše určitě Xperia miro. Telefon, který byl představen za pomoci Facebooku, by měl vynikat právě provázaností s touto sociální sítí. Nabídne 3,5 palcový displej, 800 MHz procesor, 5 Mpx fotoaparát či Android verze 4.0.4 ICS. Prodávat se bude ve spoustě barevných variant, třeba včetně růžové. Druhý model Xperia tipo dual je dvojčetem Xperie tipo. Liší se od ní pouze podporou dvou SIM karet, kterou mimo jiné nabídne jako vůbec první telefon od Sony v historii. Další specifikace čítají 3,2 palcový kapacitní displej, 800 MHz procesor od Qualcommu, 3,2 Mpx fotoaparát nebo baterii s vysokou kapacitou 1500 mAh.

Zdroje: sunnysoft.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze