Sony Xperia T od dnešního dne startuje na trhu v Evropě

20

Počínaje dneškem začíná na evropském kontinentu prodej očekávané Xperie T, vlajkové lodi japonského výrobce Sony. Podívejte se, kolik stojí nejvybavenější Xperia ve Velké Británii.

Xperii T dne jako jeden z prvních naskladnil v omezeném množství několika kusů tradičně britský prodejce Clove. Tato dodávka by měla být během několika hodin zmizet z nabídky, další větší várka kusů noviny by měla na sklad obchodu dorazit během zítřka. Clove bude prozatím prodávat pouze černou barevnou variantu, a to za cenu 414 liber, tedy v přepočtu asi 13 tisíc korun.

Sony Xperia T - živé fotografie fotografie (IFA 2012)

Tip: Sony Xperia T: ta nejméně prohnutá (první dojmy a videopohled)

Xperia T je špičkový smartphone, který Sony představilo na přelomu minulého měsíce v Berlíně na tiskové konferenci na veletrhu IFA 2012. Nabídne například velký displej s HD rozlišením, dvoujádrový procesor Snapdragon S4 či fotoaparát s rozlišením 13 Mpx. Vše navíc korunuje povedený design v tradičním mírně prohnutém stylu, a také několik nových vychytávek inovovaného uživatelského prostředí, které známe už z dříve představených Xperií. Pokud Sony Xperii T za podobnou cenu, jako ve Velké Británii, bude prodávat i v Česku, nebudeme mít vzhledem k výbavě námitek. Máte stejný názor?

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
xxx
Chci!
Vicher
A kdo ne ? :D
Johnny
Já také ne, chci Xperii V !! :)
Erik
tedď nevím jestli Xperia T nebo Optimus G

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze