Android 4.3 pro Sony Xperia SP, T a V dorazí během února

22

Aktualizační proces na novější verzi systému je v posledních týdnech netrpělivě vyhlížen uživateli telefonů Xperia od Sony. Modely Xperia SP, Xperia T a Xperia V by se totiž měly brzy dočkat Androidu 4.3 Jelly Bean.

Tři další Xperie již velmi brzy obdrží Android 4.3

Ačkoliv se aktuálně roztáčí kolo aktualizací související s Androidem 4.4 KitKat, starší Xperie či modely střední třídy od Sony se prozatím musí spokojit s příchodem Androidu 4.3 Jelly Bean. Sony se poslední dobou poměrně snaží, avšak jistému opoždění se nevyhnulo. Především model Xperia SP měl aktualizaci dostat již koncem prosince, avšak nestalo se. Uklidňující zpráva přichází od Sony právě nyní.

Na svém Twitteru zveřejnil výrobce příspěvek, že si je vědom čekajících uživatelů a k tomu dodává, že testovací fáze nových verzí pro výše zmíněné modely je v podstatě ve finále. K uvolnění aktualizací by tak mělo dojít na přelomu ledna a února 2014. Nutno však podotknout, že aktualizace se šíří postupně a může se stát, že například na váš telefon dorazí až mezi posledními na přelomu února a března.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Velda
Hold, Sony které aktualizuje plejádu zařízení nemůže být tak rychlé, jak HTC které naopak na celou plejádu zařízení kašle. :-)
Maroš
"Ačkoliv se aktuálně roztáčí kolo aktualizací související s Androidem 4.4 KitKat, starší Xperie či modely střední třídy od Sony se prozatím musí spokojit s příchodem Androidu 4.3 Jelly Bean."
Až na Xperiu L a M, tie musia vystáť s 4.2. Ani o Xperii S a Ion sa nehovorí že by niečo mali dostať...
gg
A na Xperii Z mám stále 4.2.2 :D
mental.disease
Mne na ZR PC Companion uz mesiac hlasi update na 4.3 a ficim si 4.1.2. Nevidim zatial dovod vsetko slape na jednotku :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze