Sony uvolňuje aktualizaci na Android 4.3 pro Xperii T a Xperii V

15

Sony plní své dřívější sliby a vydává aktualizaci na Android 4.3 pro své dva další modely. Konkrétně se jedná o starší Xperii T a Xperii V, které obě patřily k vrcholům nabídky japonského výrobce v druhé polovině roku 2012.

Sony si pro své uživatele připravilo příjemnou zprávu. Na svém oficiálním blogu potvrdilo, že byl spuštěn aktualizační proces pro modely Xperia T a Xperia V. Obě povýší na operační systém Android 4.3 Jelly Bean. Konkrétní verze firmwaru bude 9.2.A.0.295.

Sony Xperia T a Xperia V

Po aktualizaci se můžete těšit na nové prostředí, obměnou prošla grafika ikonek i aplikací od Sony, které se sjednotí s loňskými modely. Sony tak slibuje lepší optimalizace a rovněž mírně prodlouženou výdrž na jedno nabití. Zda-li je pro váš model aktualizace dostupná, zjistíte přes nastavení, informace o softwaru a následnou kontrolu. Nový software je uvolňován postupně a tak je možné, že například na české kusy dorazí až během následujících dnů či nejbližších týdnů.

Po nedávno spuštěné aktualizaci pro Xperii SP tak Sony plní další slíbený krok. Zda se jedná o poslední velkou aktualizaci pro Xperie T a V, nelze v tuto chvíli s jistotou říci. V každém případě Sony přípravu Androidu 4.4 zvažuje.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
JaroB
Ale furt sa tu nájde dem.nt ktorý napíše akú má SONY hroznú podporu a kašle svoje mobily...
To, že im to trvá dlhšie je len a len dôsledok, noviniek ktoré SONY stále implementuje do nového Androida a kvalitného testovania/bug sa nájde vždy/ ale nikdy tak zásadný ako napr. u S3 aby ho museli sťahovať z obehu...
NOKOUŠ
Zlata Nokie 5110 ta jak živ od člověka nechtela a nepotřebovala aktualizaci.Nojo jdu svou nokii nabit aby vydrzela 4 dny...
lukas
A co bude s tou aktualizaci na xperii M a dalsi modely ?
lukas
Tomm1k to mluvis na me ? Ja sem nikdy nic takoviho nerikal :-) to musel byt asi jinej lukas.... Ja mam sony rad... :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze