Sony Xperia SL: chystá se výkonnější a barevnější Xperia S?

4

S vlajkovou lodí Xperia S to Sony trochu nezvládlo a přístroj i přes své kvality přinesl nevyvážený systém a některé nepříjemné chyby. Podle posledních spekulací a informací by to měla být právě Xperia SL, která reputaci svého kolegy hodlá napravit. Tedy, alespoň to tak na první pohled vypadá.

Sony Xperia SL, také známá pod kódovým označením LT26ii, se má objevit na trhu ke konci letošního roku a ačkoliv to dříve nebylo tak patrné, jedná se v zásadě o lehce výkonnější model Xperia S v nových barevných provedeních.

Na novém obrázku je možné vidět přístroj ve dvou nových barvách – růžové a fialové, které dobře kontrastují se stylově černou a bílou. Zda budou přítomny i další barvy, zatím jasné není, rozhodně to ale nevylučujeme a zřejmě se dočkáme i zachování stávajících barev.

Zleva nová Xperia SL, zprava původní Xperia S

TIP: Přečtěte si recenzi na stylovku Xperia S.

Kromě barev se přístroj dočká ještě jednoho podstatného kroku vpřed. Procesor Snapdragon S3 doznal zrychlení z 1,5 na 1,7 GHz. Rozhodně bychom uvítali úplně nový a rychlejší procesor Snapdragon S4, Sony si ale nejspíše řeklo, že to nemá smysl a šetří si jej na další generaci telefonů

My na druhou stranu přemýšlíme, jaký má vůbec smysl vypouštět na trh takový přístroj. Rozdíl v taktu procesoru bude z hlediska výkonu nepatrný a nové barvy rozhodně nejsou dostatečnou motivací na novou koupi, zvláště s další řadou modelů, které se chystají na trh. Informací ale zatím není dostatek a kdo ví, třeba se přístroj dočká ještě dalších inovací.

Zdroje: pocketnow.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
René
No taky si myslím,že by nový procesor Snapdragon S4 byl good,ale ještě lepší inovaci bych vyděl v slotu na paměťové karty,nechápu co to Sony napadlo to do new mobilů nedávat...?!!!??!?!?
jakub
Nechci se tady zastávat jakéhokoliv telefonu ale nějak nevidím důvod proč upřednostnovat nějaké telefony zrovna kvůli "papírově" silnějšímu procesoru?? Zvlášt když se ukazuje (např u Lumií), že když je to dobře vyladěný, tak stačí pořád jednojádro a šlape to jak hodinky.... Já sám mam dvoujádrovou Xperii P a zatim jsem nepoznal důvod proč chtít lepší??? Přijde mi to spíš jako marketingový tahák na lidi ale jinak souhlasim, že ta xperia SL za půl roku už asi díru do světa neudělá, leda že by byla výrazně lepší než xperia S....
Fre ddy
No taky mám pocit, že Sony chybí více lidí, co umí myslet.. Když tomu u "novinky" nedají zásádí parametry co zákazník vyžaduje - vyšší kapacitu baterii a vyměnitelné uživ., micro USB -OTG, NFC do všech novinek, atd. Pak ať se nediví, že prodejnost není podle jejich představ. Toto jakoby vylepšení je spíše podezřelé, ze napravuje nějakou chybu.. každý od Sony spíše očekává konečně pořádný mobil, který bude nabitý vším, co zákazník očekává! Ale kdy se jim to se stejnými lidmi podaří??
Fre ddy
oprava - co zákazník vyžaduje , zapoměl jsem spíše na microSD a jistě si doplníte další, NFC asi už dávají všude..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze