Sony Xperia S: známe dostupnost i startovací cenu

6

Chystaný model Xperia S si do svého portfolia přidá nejeden operátor, jak jste se mohli dozvědět z naší dřívější novinky. V nabídce jej má Three UK, Telefónica O2 a nově také T-Mobile a Orange. O ceně však zatím slovo nepadlo a britský obchod Clove tak může být první, kdo byť přibližně ukáže cenovou hladinu.

Nově totiž Xperii S nabízejí k předobjednání dva britské obchody – Clove a Expansys. Zatímco druhý jmenovaný cenu zatím neuvádí a poukazuje pouze na datum 6.března letošního roku, Clove je podstatně více připraven.

Nejen, že slibuje telefon na skladě druhý týden v březnu, ukazuje ale i nedotovanou cenu, která se zastavila na hranici 389,99 liber, tedy v přepočtu cca 14 000 Kč bez DPH a poplatků. Jak vysoká bude cena u tuzemských operátorů zatím můžeme pouze hádat.

TIP! Přečtěte si preview na model Xperia S.

Zda je to za dvoujádrový procesor s 1.5 GHz, 1 GB RAM, 4,3 palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů, 12 MPx fotoaparát a 32 GB interní paměti příliš moc, to už záleží na vás.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Santini
Samozřejmě že bude startovací cena poněkud nadsazená, počkejme, až se Xperia S dostane k nám a trochu se na trhu usadí :) jsem celkem zvědav, na jakou cenu se budeme moci těšit.
xsarahdi
Neviem prečo udávate iba cenu v GB a nie aj v Nemecku alebo inde v EU kde sa cena pohybuje na pekných 449€ !!!
http://www.xperiablog.net/2012/01/13/blackwhite-xperia-s-available-for-pre-order-in-europe-for-e449/

A 11500kč je už slušná uvádzacia cena na takýto telefón. :-)

A myslím, že v lete by mohla pokoriť hranicu 10000kč !!! Máme sa načo tešiť. :)
agent x
jen dodám, že cena 389,99 liber je bez DPH, což je cena dost přemrštěná
kdyby měla tegra3
Asi nemam zajem..zase to bude žrout..na filmy to neni tak nevim kam se honi hry hraje na mobilu jen pubertak co nema stolni PC a nic na praci..takze dekujem nechci :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze