ICS pro Sony Xperia S prezentován na videu

6

Na oficiální aktualizaci operačního systému Android pro přístroj Xperia S si musíme ještě měsíc počkat. Díky thajskému komunitnímu webu SonyXP se však můžete už nyní podívat, jak bude vypadat Ice Cream Sandwich na vlajkové lodi výrobce.

Původní video bylo z internetu již staženo, což v překladu znamená, že se může opravdu jednat o uniklou finální verzi systému, kterou Sony nechce nikde ukazovat. Z videa je patrné, že si Xperia S zachovala svůj vzhled uživatelského prostředí, přidala ale do vínku několik bonusů.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na smartphone Sony Xperia S.

Především se jedná o hudební aplikaci Walkman, která nahradí standardní hudební prohlížeč Androidu (případně bude jeho alternativou). Nechybí zbrusu nová galerie, která vypadá skvěle a nabízí intuitivní možnost zmenšovat a zvětšovat miniatury prostřednictvím gest. Však se podívejte sami.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Juraj
Dobrý deň chcel by som sa spýtať, že či tieto funkcie ktoré prináša ICS na Sony Xperií S-ku budú dostupné aj pre môj Neo V, keď si ho na tu verziu (už 4.0.4) aktualizujem? Pretože Sony Xperia S ma podobné prostredie u 2.3.7 ako android 4.0 na telefonoch z roku 2011, lenže male mínus je, že niektoré widgety napríklad TimeScape, zostali rovnaké ako na androidoch 2.3.4 . Takže by som rád vedel, že či to bude pri ICS 4.0.4 rovnaké .
ZA ODPOVEĎ ĎAKUJEM
Jarda
Tak nové prostředí ala SONY se mi dost zamlouvá :-D no uvidím aš mi příjde eSko ze servisu :-(
A Juraji takhle budou vypadat pouze nové telefony od SONY ktere se takto budou odlišovat od "starších" xperií. Můžete být rád že se Sony rozhodla upgradovat všechny loňské xperie aspoň na ICS :-D
ok
chtěl bych sem se zeptat jestli po aktualizaci na ics, budou tlačítka na displeji a nebo se budou používat ty hrozná senzorová? Díky za odpoved
str
tak to je slušný hnus. neuvěřitelné jak dokážou zprasit vzhled čistého ics

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze